Gelişmeyen Show yavru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Merhaba. 15-16 günlük bir Show yavrum var ama gelişmiyor görünüşü 6-7 günlük yavru gibi kaldı. Anne iyi bakamadı diye bakıcı Çek dişinin altına koydum 4 gündür o besliyor ama bir değişim yok 13 günlük çek yavru bile 2 katı bu yavrunun. Kırık ve çeklerde bu durumla hiç karşılaşmadım. Fotoğraf 4 gün önceki hali ama hiç bir değişiklik yok yine aynı durumda. Kanlar mı uyuşmadı acaba. Bir de erkeği aldığım kümeste 50-60 günlük yavrular gelişim tamamlıyordu aynı sorun mu oluştu acaba ?

Anne baba

suleyman1

Yeni Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
gökmen
Aynisini benim kuslarda yapiyor anne tuylerini yoldugundan cabuk gelisemiyor ben anneyi aldim babalari bakiyor suan

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Süleyman GÖKMEN' Alıntı:
Aynisini benim kuslarda yapiyor anne tuylerini yoldugundan cabuk gelisemiyor ben anneyi aldim babalari bakiyor suan
Ben Çek çiftin altına attım 4 gündür. Ama aynı.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kaçıncı kuluçkası eğer iki veya daha fazla kuluçkada aynı sorun oluyorsa eşleri başka kuşlarla eşle derim yada diğer kuluçkada yumurtaları iyi bakıcı bi kuşun altına sür birde öyle dene allah kolaylık versin

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
kaçıncı kuluçkası eğer iki veya daha fazla kuluçkada aynı sorun oluyorsa eşleri başka kuşlarla eşle derim yada diğer kuluçkada yumurtaları iyi bakıcı bi kuşun altına sür birde öyle dene allah kolaylık versin
Ilk kuluçkasıydı. 2 yavru yumurtada öldü. 1 ni dışarı Attı bu da gelişmedi. Bende yavruyu Çek altına sürüp eşleri değiştirdim. Bakalım aynı sorun olacak mı diğer eşlerde.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Ercan YAŞAR' Alıntı:
Ilk kuluçkasıydı. 2 yavru yumurtada öldü. 1 ni dışarı Attı bu da gelişmedi. Bende yavruyu Çek altına sürüp eşleri değiştirdim. Bakalım aynı sorun olacak mı diğer eşlerde.

Kuşları ne zaman aldınız? ve kimden aldınız? Daha önceden kuluçkaya yatmış mı?

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Ersin BEDİR' Alıntı:
Kuşları ne zaman aldınız? ve kimden aldınız? Daha önceden kuluçkaya yatmış mı?

ilk kuluçkaları. erkek 2013 geçen sene aralıkta denizli de bir üreticiden 5 aylıkken aldım. dişi 2014 mart doğumlu 5 aylıkken fatih çevikten aldım. ilk kuluçkaları.

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
Ercan YAŞAR' Alıntı:
ilk kuluçkaları. erkek 2013 geçen sene aralıkta denizli de bir üreticiden 5 aylıkken aldım. dişi 2014 mart doğumlu 5 aylıkken fatih çevikten aldım. ilk kuluçkaları.
ercan yaşar kardeş,
sen pek yardımcı olmadın bana ama ben sana tecrübemi aktarayım...
aynı yaşadığın benim başıma geldi...
ilk kuluçkalarında 3 tane tüysüz yavru aldım...
sonra o çiftimi ayrı kafeslerde 1 ay dinlendirdim..
tabii bu arada standart bakımlarını ( vitamin, mama) yaptım...
sonra tekrar çifte attım...
geçen ay 3 adet mükemmel renklerde yavru verdiler,
şimdi dişi tekrar yumurtada...
demem o ki,
bi şans daha ver onlara...

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Orhan ERGİN' Alıntı:
ercan yaşar kardeş,
sen pek yardımcı olmadın bana ama ben sana tecrübemi aktarayım...
aynı yaşadığın benim başıma geldi...
ilk kuluçkalarında 3 tane tüysüz yavru aldım...
sonra o çiftimi ayrı kafeslerde 1 ay dinlendirdim..
tabii bu arada standart bakımlarını ( vitamin, mama) yaptım...
sonra tekrar çifte attım...
geçen ay 3 adet mükemmel renklerde yavru verdiler,
şimdi dişi tekrar yumurtada...
demem o ki,
bi şans daha ver onlara...
Orhan ergin kardeş teşekkürler telefon numaramı paylaşmak istememem ayrı bir konu bu ayrı bir konu. Iki foruma üyeyim ve ikisinden toplasan 3 kişide Numaram var ki oda çok yakın görüştüğüm kişiler. Ben hobiciyim ve bir işim var kanalize olmam gereken. Özel mesajda da belirttiğim gibi Show satmıyorum. Aldığım zaman da ya bu forum daki Fatih çevikten yada belli dükkanları gezerek alıyorum yani gönderim yapan biri yok ayrıca. Albino yu izmirden bir arkadaşımdan aldım oda zar zor rica ile şehir dışı gönderim yapmıyor. Elimde ki kırıkları ve yavruları satıyorum sadece onda bile gelip alıyorlar ki şehir dışına yollamak gibi bir bağlantım yok . Umarım anlamışsınızdır. Bu durumdan rahatsızsanız bir daha yardımcı olmazmazsınız. Bilgi paylaşımı farklı birşey ticaret farklı birşey. Bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya devam ederim yorumlarımla ama Dediğiniz konuda olay bu.

Asıl konuya gelirsek ayırdım eşleri dişi dinlenmede erkek başka bir dişi ile kuluçkaya başladı. Dişiyi de başka bir erkek le deneyeceğim. Teşekkürler bilgi Verdiğiniz için. Yavrunun 6 gün sonra ki hali bu tüylenmeye başladı

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
Ercan YAŞAR' Alıntı:
Orhan ergin kardeş teşekkürler telefon numaramı paylaşmak istememem ayrı bir konu bu ayrı bir konu. Iki foruma üyeyim ve ikisinden toplasan 3 kişide Numaram var ki oda çok yakın görüştüğüm kişiler. Ben hobiciyim ve bir işim var kanalize olmam gereken. Özel mesajda da belirttiğim gibi Show satmıyorum. Aldığım zaman da ya bu forum daki Fatih çevikten yada belli dükkanları gezerek alıyorum yani gönderim yapan biri yok ayrıca. Albino yu izmirden bir arkadaşımdan aldım oda zar zor rica ile şehir dışı gönderim yapmıyor. Elimde ki kırıkları ve yavruları satıyorum sadece onda bile gelip alıyorlar ki şehir dışına yollamak gibi bir bağlantım yok . Umarım anlamışsınızdır. Bu durumdan rahatsızsanız bir daha yardımcı olmazmazsınız. Bilgi paylaşımı farklı birşey ticaret farklı birşey. Bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya devam ederim yorumlarımla ama Dediğiniz konuda olay bu.

Asıl konuya gelirsek ayırdım eşleri dişi dinlenmede erkek başka bir dişi ile kuluçkaya başladı. Dişiyi de başka bir erkek le deneyeceğim. Teşekkürler bilgi Verdiğiniz için. Yavrunun 6 gün sonra ki hali bu tüylenmeye başladı

lafı nerden nasıl anlıyorsunuz, bilemedim...
ben orda sizle alışveriş düşüncesinde değildim, sadece bilgi alışverişinde bulunalım demiştim..
iyi kide bulunmamışım...
aradığım fikir zaten sizden çıkmazmış...
neyse,
kuşlarında sana hayırlı olur inşallah..

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Orhan ERGİN' Alıntı:
lafı nerden nasıl anlıyorsunuz, bilemedim...
ben orda sizle alışveriş düşüncesinde değildim, sadece bilgi alışverişinde bulunalım demiştim..
iyi kide bulunmamışım...
aradığım fikir zaten sizden çıkmazmış...
neyse,
kuşlarında sana hayırlı olur inşallah..
Orhan bey üslubunuzu bir düzeltin önce ne demek nerden anlamak ? Kaç yaşındasınız bu kadar seviye düşük. Neden her isteyene telefon vermememin en açık örneklerinden birisiniz şu anda. Terbiyesizlik hadsafhada. Hayatta başka işlerimde var sizle zaman harcayamam bilgi paylaşamam telde. Ne güzel ve doğru bir karar vermişim

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
gereksiz tartışma ortamı ve kalp kırılmaması icin konu tarafımca kitlenmistir,lütfen birbirimizin sölediklerini yanlıs anlamayalım,burasi form paylasım sitesi hepimiz bir amac icin burdayiz ve birbirimize yardımcı oluyoruz,lütfen birbirimizi kırıcı kelimeler yazmayalım,anlayısınıza tsk ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...