Gerçek jumbo mu ve yaşı kaçtır?

pnraky

Yeni Üyemiz
Adı
Pınar
Soyadı
Akay
Selim bey herkese tek tek aciklama yapmak yorucu oluyor inanin yukarida yazdim tum sebepleri zaten. Ben universite ogrencisiyim evimde zaten kusum var. Gorselliklerini cok ama cok begendigim icin jumbo yavru istedim. Jumbolarin fiyatlari digerlerinin fiyatlari ile bir degil. Eger bir ogrenci kalkip o fiyati jumboya veriyorsa kandirilmak hosuna gitmez elbet. Kimseye kotu niyetli zaten demedim kalkip ben sizden yardim istedim. Ancak bu konunun uzamasi gercekten rahatsiz edici oldu. Su an kusun sagligi ile ugrasiyorum. Ishal gecti ancak kuyruk titremesi gecmedi. Bu da beni urkutuyor solunumunda mi problem var diye. Kusta herhangi bir hirilti da yokanlamadim neden titredigini kuyrugunun. Evet kus guzel bir kus ama tekrar soyluyorum evimde yeterince kusum zaten varken hem muhabbet hem papaganim varken goruntuleri cok ama cok hosuma gittigi icin fazla para vererek bir kus aldiysam kandirilmak istemem. Yoksa kusa kotu demiyorum ayrica yardim edenlere de herhangi bir saygisizlik yapmadim ki jumbo mu kirik mi baska bsy mi olayini coktan kapadim sagligi ile ugrasiyorum