GERÇEK SHOW JUMBO (YAVRULAR)

blueberet

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Nutuk
Evet Show Jumbo muhabbet kuşları arıyordum ve aradığım kuşlara ulaştım bi şekilde yani gerek kalmadı, forumunuz çok harika aşırı derecede dost canlısı sıcak ve bir o kadar iyi niyetli insanlar var, yeni gelen üyelere çok sıcak ve içten davranıyorsunuz YAZMIŞ OLDUĞUNUZ CEVAPLARDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ saolun varolun.. Oysa günümüzde insanlar hep açığını kollar olmuş karşıdaki insanların, şayet yakaladımıydı bi boşluk hep ordan vurur olmuş,  şeytan taşlar gibi taşlarlar hani değilmi, oysa sizler kusursuz dostlarsınız ve hepinize sıcak ilgi ve alaknızdan dolayı minnettarım, Allah razı olsun hepinizden, hani bu devirde bu kadar dost canlısı insanlara bir arada rastlamak ne büyük şeref ne büyük onur kelimelerle anlatılamaz.. :) Hepinize canı gönülden teşekkürler.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
İlk önce isim soy isim yazın daha sonra kendinizi tanıtın lütfen. Forum kirliliğinin manası yok  confusedtw  confusedtw

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
blueberet' Alıntı:
merhabalar dostlar, satılık gerçek show jumbo yavrular arıyorum, sadece elinde gerçek show jumbo bulunanlar cevaplasın lütfen  icon_naughty confusedtw! Saygılar..

forum kirliliğiymiş, isim soy isim yazıyor zaten orda, kör olmak lazım görmemek için, neyse kendimizi tanıtalım, çoluk çocuk incinmesin.. Dağlardan geliyorum, gaziyim.. jumbo muhabbet kuşlarına heves ettim varsa elinde gerçek jumbo yavrusu olan bana buradan ulaşabilir, saygılar  (blueberet@gmail.com)
icon_naughty icon_naughty icon_naughty
yazdıklarınızdan kişiliğinizi belli ediyosunuz

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
İLLA EDEP İLLA EDEP...

Büyük ihtimal kimse yardımcı olmaz... Burda birçok abilerimize ve üretici arkadaşlara karsı olumsuz bir tavrınız var.

Aradığınızı belki bulursunuz....

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Habil TANTA' Alıntı:
İLLA EDEP İLLA EDEP...

Büyük ihtimal kimse yardımcı olmaz... Burda birçok abilerimize ve üretici arkadaşlara karsı olumsuz bir tavrınız var.

Aradığınızı belki bulursunuz....
+1

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Kendi adıma konuşayım "çoluk çocuk incinmesin" yazısından sonra arkadaşa satılacak kuşum olmaz. Kınıyorum.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
merhabalar dostlar, satılık gerçek show jumbo yavrular arıyorum, sadece elinde gerçek show jumbo bulunanlar cevaplasın lütfen  ! Saygılar..

forum kirliliğiymiş, isim soy isim yazıyor zaten orda, kör olmak lazım görmemek için, neyse kendimizi tanıtalım, çoluk çocuk incinmesin.. Dağlardan geliyorum, gaziyim.. jumbo muhabbet kuşlarına heves ettim varsa elinde gerçek jumbo yavrusu olan bana buradan ulaşabilir, saygılar  (blueberet@gmail.com)

alkisd alkisd alkisd alkisd İlk yazın ve uslubun?