GEREKSİZ YERE KONU AÇMAYALIM

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
arkadaş kuşun cinsiyetini biliyor yaşını biliyor dişimi erkek mi diye konu açıyor gerçekten ikilemde kalmış olabilir konu açmıştır hakkıdır ama cevap yazan arkadaşlarada dalda geçer gibi geri cevap veriyor bence bu resmen  bütün site üyelerini birbirine düşürmek konuyu açmıyacaktım ama gerçekten cok sinirlendiğim için açıyorum cemal arkadaşımızda en iyisini yaptı konuyu kilitleyrek kendisine teşekkür ediyorum.

fıstık57

Yeni Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
özdemirbaş
öncelikle iyi akşamlar!2 aylık bir kuşum var.kafesi ısırıyor yemliğe gagasıyla vuruyor.kapısını açıyorum dışarı çıkmıyor neden olabilir ve neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum!!!! confusedtw confusedtwlütfen yardım

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
fıstık57' Alıntı:
öncelikle iyi akşamlar!2 aylık bir kuşum var.kafesi ısırıyor yemliğe gagasıyla vuruyor.kapısını açıyorum dışarı çıkmıyor neden olabilir ve neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum!!!! confusedtw confusedtwlütfen yardım
cvb verdim

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
SADECE GEREKSİZ YERE KONU AÇMAMAK YETMEZ GEREKSİZ YERE YORUM DA YAZMAMAK LAZIM.MALESEF BAZI ARKADAŞLAR SIRF MESAJ SAYISINI YÜKSELTMEK İÇİN GEREKSİZ YERE HER KONUYA MESAJ YAZIYORLAR.HEMDE AYNI KONUYA FARKINDA OLMADAN 3 KERE MESAJ YAZANLAR BİLE VAR.    C:)

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
mustafa karaeli' Alıntı:
SADECE GEREKSİZ YERE KONU AÇMAMAK YETMEZ GEREKSİZ YERE YORUM DA YAZMAMAK LAZIM.MALESEF BAZI ARKADAŞLAR SIRF MESAJ SAYISINI YÜKSELTMEK İÇİN GEREKSİZ YERE HER KONUYA MESAJ YAZIYORLAR.HEMDE AYNI KONUYA FARKINDA OLMADAN 3 KERE MESAJ YAZANLAR BİLE VAR.    C:)
+ ve ayrıca konuların tarihlerine bakmadan yorum yapılıyor. aradan 5 -6 ay geçmiş ama tarihe bakmadan konu gidişatına bakmadan yorum yazılıyor. neeee

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
mustafa karaeli' Alıntı:
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Orçun  beye  Tülin hanıma  ve Mustafa abiye sonuna kadar katılıyorum gereksiz yere konu hakkında bilgisi olmayıp tecrübe etmeyip yorum yazanlara  konu tarihine bakmadan konuyu bazen bir tartışmayı tekrar alevlendirenlere  bende çok kızıyorum ....! :mad:

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
sadece ileti sayısını arttırmak için herşeye bilip bilmeden ya da aynı konuda 2-3 kere cvp yazan ve bazıları  6-7 ay geçmiş konulara ileti gönderiyor. bi bakın tarihe............. neeee