Geri Dönüş ve Hobihanem(Ahmet Erdinç)

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Hayırlı günler arkadaşlar. Daha önce çocuğumuz olduğu için bozdugum hobihanemi tekrar kurdum.Napalım kanımıza işlemiş rahat bırakmıyor :)Evimin (Ev benim değil kiracıyım) bir odasını kuşlar için ayırdım.Şuan için 19 çift ve 7 çiftte yeni eşe attıklarım olmak üzere toplam 26 çiftin var.Bir kaç Görsel.
==

==

==

==

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
hayırlı olsun kısa zamanda yavrularını görmek nasip olsun... Benim verdiğim canavarlarda inşallah kısa zamanda adapte olurlar Saygılar...

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Teşekkürler arkadaşlar.Mustafam senin canavarlar alıştılar maşallah.Nazar değmesin temizlik yaparken çiftleşenler bile var.nazar değmesin maşallah.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hayırlı olsun Ahmet bey evet kusculuk bır sevda lakın evde buyuk sorun  helede sızın kı gıbı uretımhane kıvamındakı sayı ıcın..
Allah yar ve yardımcınız olsun........
Bereketlı uretımler

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hayırlı olsun Ahmet bey evet kusculuk bır sevda lakın evde buyuk sorun  helede sızın kı gıbı uretımhane kıvamındakı sayı ıcın..
Allah yar ve yardımcınız olsun........
Bereketlı uretımler

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
İstanbul'da tıkıldık küçücük evlere kendimizi zor sığdırıyoruz, bir zamanlar bende evimin müsait sayılabilecek bir odasında  küçük bir hobihane yapmaya ama çok zor oldu temizliği ve bir gece ani bir kararla bütün kuşlarımı malzemelerimi bir dosta verdim kuşlarla beraber .

Şu an hanım çok mutlu bu durumdan ama ben yana yana küçük bir dükkan arıyorum, kanımıza işlemiş bir kere bu sevda.

Hayırlısı olsun inşallah komşular ev halkı sesten rahatsız olmaz.

Bol yavrular almanız dileklerimle.

vedat mut

Takipçi Üyemiz
Adı
VEDAT
Soyadı
MUT
Evren İŞERİ' Alıntı:
İstanbul'da tıkıldık küçücük evlere kendimizi zor sığdırıyoruz, bir zamanlar bende evimin müsait sayılabilecek bir odasında  küçük bir hobihane yapmaya ama çok zor oldu temizliği ve bir gece ani bir kararla bütün kuşlarımı malzemelerimi bir dosta verdim kuşlarla beraber .

Şu an hanım çok mutlu bu durumdan ama ben yana yana küçük bir dükkan arıyorum, kanımıza işlemiş bir kere bu sevda.

Hayırlısı olsun inşallah komşular ev halkı sesten rahatsız olmaz.

Bol yavrular almanız dileklerimle.

Öncelikle hayırlı olsun ahmet bey,
Evren'cim istediğin zaman kuşlarımızı ziyarete gelebilirsin,biliyorsun kapım her zaman açık senin için. alkisd

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Teşekkürler evren bey.daha öncede 10 cifteke kadar besledim aynı odada.herhangibi bir sıkıntı olmadı.zaten apartmanda 22 daire herkesi tanırım herkesçe beni tanır.severler yani.alt ve üst katima kontrole gittim herhangibi bir aşırı seste alamadım.yani birazda komşularin sevecenligine dostluğuna kalan bir is aslında.