Giresun' dan Selamlar

genc28

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
GENÇ
Merhaba arkadaşlar.
Ben Giresun' dan Serdar GENÇ, 27 yaşınındayım GSM işinde çalışıyorum ( Vodafone Arzıza- Bakım) Acayip şekilde muhabbet kuşu hobim var, yıllardır besliyorum ama hiç üretmeyi düşünmemiştim. Şimdi ise mevcut çalıştığım işten ayrılıp profosyönel olarak üretim yapmak istiyorum. Bilgiğim kadarıyla Giresun da üretim yapan yer yok. Özellikle Selahattin Abinin üretimhanesi videolardan izledikten sonra hayran kaldım mükemmel bir ortam. Şu anda 2 çift kuşum var sanırım yerli 1 i yavrulu. Bu konuda ne düşünürsünüz bana akıl ve fikir vermek isteyen arkadaşlardan özelikle cevap bekliyorum :)) Selahattin Abi özellikle senden 100 kafas yapsam senin ki gibi kaça maal olur. Saygılarımla.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+123456789.......987654321
kemal akbulut' Alıntı:
ARKADAŞIM HOŞ GELDİN ÖNCE  HEYACANINI VE SEVGİNİ ANKIYOR SAYGI DUYUYORUM İŞİ GÜCÜ BIRKMA NE ZAMAN KUŞKARIN PARASI KAZANDIĞIN PARAYI GEÇİNCE BUNU DÜŞÜN KUŞLARI YAVAŞ YAVAŞ ÇOGALT ACELE ETME SLM

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
aramıza hoş geldiniz aceleyle kara verip kesinlikle işinizi bırakmayın muhabbet kuşu üretiminde para kazanacak duruma hemen geçemezsiniz bu üç dört ayı bula bilir

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
hoş geldiniz kesinlikle işnizi bırakmayın üretim çok basit gibi gözüküyor ama değil ha deyince olmuyor eş tutmaz yumurtlamaz zaman lazım sabır

E

elaziz2316

Guest
    Aramıza hoşgeldiniz. Arkadaşların dediklerine katılıyorum. İlk başta yan gelir gibi başlamanızı ve kuş alırken kesinlikle yeme yeni düşmüş yavrulardan almanızı tavsiye ederim. 100 çift olan bir üretimhaneyi, bu işlerden anlayan bir arkadaşla işinizi bırakmadan da idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Aileye hoşgeldiniz.bende kesinlikle işinizi bırakmadan önce evde çoğaltmaya başlayın 30 çift oldukdan sonra üretimhane olarak devam ediniz derim.
saygılarımla....

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
kemal akbulut' Alıntı:
ARKADAŞIM HOŞ GELDİN ÖNCE  HEYACANINI VE SEVGİNİ ANKIYOR SAYGI DUYUYORUM İŞİ GÜCÜ BIRKMA NE ZAMAN KUŞKARIN PARASI KAZANDIĞIN PARAYI GEÇİNCE BUNU DÜŞÜN KUŞLARI YAVAŞ YAVAŞ ÇOGALT ACELE ETME SLM
  + 1

RIZA ÖZDEMÜR

Üyemiz
Adı
RIZA
Soyadı
ÖZDEMİR
serdar bey bende giresundayım, bende çok aradım ama bulamadım bir türlü  giresunda bu işi en kapsamlı yapan sanrıım benim :)) kamu personeliyim evin bir odasında hobi amaçlı bakıyorum suanda 10 çift muhabbet  ve 3 çiftte papağanım var  işi bırakmanıza gerek yok çalışırkende bu hobi gayet güzel yapılabiliyor.. :))

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Serdar kardeşim aramıza hoşgeldin.İşi bırakma olayını aklından çıkar ve bakabileceğin kadar çift yap.Benden sana bir abi nasihatı : Evdeki hesap çarşıya uymaz sonra dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.Umarım anlamışsındır...  ;)

genc28

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
GENÇ
Abilerim, Kardeşlerim Hoşbulduk. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Giresunlu Rıza Abim görüşmek isterim. Saygılarımla.