GÖKKUŞAĞI İSPİNOZLARIM.. RESİM ZİYAFETİ.. (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim maşallah çok güzeller. Bekliyorum minikleri en kısa zamanda :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap hanım hayırlı olsun.. 3 saate kadar kuslarınız özel araca teslim edilecek ve sağsalim elinize ulastırılacaktır.. baska yazdıgım yol düzergahı üzerinde olupta gökkuşağı ispinozu isteyen arkadaslar en gec 2 saat icersinde.. bana ulasırlarsa kendilerine gonderim yapabilirim.. kusları teslim ettikten sonra özel aracla gonderme imkanımız malesef baska sekilde olmuyor..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap hanıma göndermis oldugumuz kusları sağsalim sağlıklı bir sekilde teslim Almıstır.. Hayırlı ugurlu olsun iyi gunlerde beslesin.. Kus isteyipte yolun uzaklıgından cekinen arkadaslar gordugunuz gibi.. batmandan  ankaraya problemsiz bir sekilde gitti..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Mehtap hanıma göndermis oldugumuz kusları sağsalim sağlıklı bir sekilde teslim Almıstır.. Hayırlı ugurlu olsun iyi gunlerde beslesin.. Kus isteyipte yolun uzaklıgından cekinen arkadaslar gordugunuz gibi.. batmandan  ankaraya problemsiz bir sekilde gitti..
Teşekkür ederim Behsat Bey biraz önce kuşlarımı eve getirdim çok güzeller maşallahları var. Oturdum izledim onları biraz :) En kısa zamanda fotoğraflarını paylaşacağım inşallah.