- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
evet gunay abin biliyorR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi senin mutasyonlarına herkes bayılıyor. Özellikle Günay abi.![]()
Günay abi dediğine göre sıra bekliyormuş o üreticinin kuşlarından almak için çok iyi bir üretici olsa gerek.Behsat TİĞİZ' Alıntı:evet gunay abin biliyorbu kuşların Damızlıkları türkiyede bir numara olan Mehmet ÖZTÜRK abimin bana kendi kümesinden özenle secip verdigi kuslar oldugunu
![]()
Aynen öle ama... Mehmet abi bi süre görevi geregi.. üretime ara verdigi icin.. kümesinin en iyi kusları emanet olarak bende.. üretime ben devam ediyorum..R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Günay abi dediğine göre sıra bekliyormuş o üreticinin kuşlarından almak için çok iyi bir üretici olsa gerek.
Senden geri mi alacak peki abi?Behsat TİĞİZ' Alıntı:Aynen öle ama... Mehmet abi bi süre görevi geregi.. üretime ara verdigi icin.. kümesinin en iyi kusları emanet olarak bende.. üretime ben devam ediyorum..
yeniden başlayınca olabilir.. yada kümesimiz aynı olacak..R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Senden geri mi alacak peki abi?
Anladım abi.Behsat TİĞİZ' Alıntı:yeniden başlayınca olabilir.. yada kümesimiz aynı olacak..
iyi kan kuslarda bengale pek gerek yok bendekiler kendi yavrularını 6 adette buyuten olduR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Çünkü gerçekten hoşuma gittiler. Üretmek de istiyorum bu fotolardan sonra![]()