Gökkuşağı na az kaldı (Cihanaley)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
''Gökkuşağı muhabbet kuşuna yavaş yavaş yaklaşıyoruz  babalarında rainbow kanı mevcut bu kan yavrularada  geçiyor hadi bakalım sürprizler bizleri bekliyor ''
bu yavruları kaç kişi beğenir

cihanaley  üretim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi yavaş yavaş geliyor bunun yavrularından gerçek rainbowlar alabilirsin.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
41 kere maşallah emeğine sağlık tüyleri kadar yavru almayı nasip etsin...

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah Cihan. Her geçen gün daha güzel resimler ekliyorsun. Belli ki doğru yolda ilerliyorsun. Rabbim yolunu açık etsin.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hayırlı olsun Cihan usta, sarı yüzlü gri veya mavi opaller sadece işin başlangıcı. 2 yıldır sarı yüzlü gri ve mavi opal yavrularım oluyor, nelerle eşleştirmedim ama rainbowun yanından bile geçmiyor. Bu iş gerçek rainbow katmadan olmuyor.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Maşallah Cihan kardeşim daha güzellerini alırsın inşallah
rainbowa az kalmış gerçekten köşedeki halk ekmeğin ordan dön hemen karşısı :D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
hayırlı olsun Cihan usta, sarı yüzlü gri veya mavi opaller sadece işin başlangıcı. 2 yıldır sarı yüzlü gri ve mavi opal yavrularım oluyor, nelerle eşleştirmedim ama rainbowun yanından bile geçmiyor. Bu iş gerçek rainbow katmadan olmuyor.
Günay abi kuşların babasının gövde rengi fosforlu mavi ve sırta doğu  yeşille karışıyor ve sarıya yükseliyor yavrularınıda aynı tarz almaya başladım

bir tek orjınallik belgesi yok işte :) 

orjınal kuşların orjınalliği nereden geliyor oda tartışılır bakalım abi benim bir idaam yok zaten ama maksat göze hitab etmesi zaten varsın Alman uyruklu olmasın türk olsun rengarenk olsun :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
hayırlısı olsun kardeşim sen başarırsın bu işi kalp temizliğin kuşlarınada yansımış pırıl pırıl maşallah
Sağolasın abi senden bu yorumu almak güzel

kimseye rakip değilim kendi yağımda kavrulur bu kadar emek harcıyorken de en güzelini yatiştirebilmek hedefim 5 senedir ne çeşit insan gördüm rengarenk bir sürü rainbow var piyasada mor suratlı kırmızı suratlı :)