GOLDEN FİNCH ÜRETİCİSİ MEHMET OZTURK BATMANDA

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz

Türkiye capında kendini kanıtlamıs golden fich üreticisi mehmet öztürk abimiz dün bana süpriz yapti saolsun.. ayagının tozuyla iş yerimde solugu aldı.. yaptigi süpriz beni cok sevindirdi.. tayini batmana cıkmıs.. yok yakın bir zamanda batmana taşınıp üretime batmanda devam edecek.. güney dogudaki tüm kus severlere hayırlı olsun.. bu vesiylede golden fich kümesimi kurmaya karar verdim :)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet bey yeni yeriniz, göreviniz hayırlı olsun...Ekmek davası malesef böle sık sık yer degişikleri ne katlanılacak artık en kısa zamanda görevinizi tamamlamanız dileğiyle...

Behsat bey sizinde yeni kararınız (golden kümesi) hakkınızda hayırlısı olsun...

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
Mehmet abi yeni görev yerin tekrar hayırlı olsun finch sevgisini batmanda aşılamaya başlamışsın bile .Behsat bey sizinde golden kümesi kararınız hayırlı olsun.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
tskler arkadaslar.. birkac takım goldenim zaten vardı.. mehmet abininde tavsiyesi üzerine evimde ayrıyeten kucuk bir golden kümesi kuracagım..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehmet usta bize zaten uzaktaydı, şimdi daha da uzağa gitti yahu. Seni acaip kıskandım şimdi Behsat usta  :) ... neyse artık ikinizi ayni anda ziyaret etmek farz oldu.