Goldian finç kur dansı Cihan AYTAN

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi Maşallah. Sana bir şey soracağım. Muhabbet kuşları başka bir çift gördüklerinde daha verimli oluyor ya sürü psikolojisi olayından. Peki 1 çift muhabbet 1 çift goldi nasıl etkileşir? Senin sadece 1 çift goldi var. Nasıl bu kadar hızlı oldu bu olay? Daha dün eline daha yeni gelmişlerdi.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi Maşallah. Sana bir şey soracağım. Muhabbet kuşları başka bir çift gördüklerinde daha verimli oluyor ya sürü psikolojisi olayından. Peki 1 çift muhabbet 1 çift goldi nasıl etkileşir? Senin sadece 1 çift goldi var. Nasıl bu kadar hızlı oldu bu olay? Daha dün eline daha yeni gelmişlerdi.
Rasim

kardeşim evet kuşların sesleri birbirlerini tetikliyor

ben ispinozların üretimhanemin nerede verimli olacağını keşfettim önce bunuda bir çift hint bülbülü yetiştrerek denedim 1 sene oldu hint bülbüllerini çok değişik yerlerde tuttum ve en uygun yeri bulduğum gibi goldian bir takım aldım ve en verimli yere onları hemen alt kata hintleri koydum hintlerin yavrularının yem isteme sesi,goldianların kafes yeri ,ışık dururumu konumu ,ve gerekli ihtiyaçlarını sırasıyla karşıladım ve gelişmeler güzel hazır olmadıklarını söyleyenler oldu ama ben araştırmalarımı yaptım ve onları birebir gören benim az çok bizde kaç senedir üretimdeyiz hadi bakalım

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
cihan KArdeş masallah kuslarına..  ispinoz türlerinde sürü pisikolojisi yoktur.. üreme ve eşe erken hazırlanması icin özelikle.. günes gören güneş ışığını direk alan ortamlarda sezon baslarken kısa sürede eşe gelirler..iyi bir tespit yapmıssın

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Cihan Bey maşallah sizin goldiler hızlı çıktı. Siz onları alalı ne kadar zaman oldu? Birde ben araştırdım üreme mevsimleri olduğu yazıyordu her zaman üreme oluyor mu? Malum sayenizde heveslenip bende aldım bir çift :) Arada Behsat Bey'in tecrübesinden sizinde araştırmalarınızdan faydalanabilir miyim sorularımla?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Cihan Bey maşallah sizin goldiler hızlı çıktı. Siz onları alalı ne kadar zaman oldu? Birde ben araştırdım üreme mevsimleri olduğu yazıyordu her zaman üreme oluyor mu? Malum sayenizde heveslenip bende aldım bir çift :) Arada Behsat Bey'in tecrübesinden sizinde araştırmalarınızdan faydalanabilir miyim sorularımla?
Abla seninkiler ne yaptı? Sen de güneş alan bir yere koy istersen.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben mubişlerin odasına koydum öğlene kadar güneş alıyorlar dğer tarafa mı alsam acaba öğleden sonra güneş alan odaya hangisi daha iyi olur sence Efekan?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ben mubişlerin odasına koydum öğlene kadar güneş alıyorlar dğer tarafa mı alsam acaba öğleden sonra güneş alan odaya hangisi daha iyi olur sence Efekan?
öğlene kadar güneş alması yeterlidir.. mehtap hanım sizin kuslar suanda tüyde tüyden cıktıktan sonra detaylı püf noktaları anlatacagım size.. ayrıca yazın sıcaklarda          sezon olmadıgı icin kusları hemen eşe atmayı dogru bulmam suanda hazır takımlarım var ama goldien üretimini durdurmus dinlendirmeye almıs durumdayım.. eylül başında eşe atıcam.. cihan kardesim biraz sabırsız davranmış :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim Behsat Bey evet tüy döküyorlar ama sanki baya alışmış gibiler yakında çıkarlar sanırım tüyden.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehtap hanim sanirim sizin kuslariniz henuz yavruydu o icguduyu henuz algilamadilar ve tuydeler
Ben arastirmalarimda ve denemelerimde
bugune dek hic yanilmadim her yigidin yogurt yiyisi derler muhabbetlerde
Dahi cogu ureticinin bilmedigini denedim ve basardigima inaniyorum
Bazen paylasimlarim ilginc gelsede surekli arayip bu isin sirrini
Sorarlar

Behsat hocam sartlarin uygun oldugunda sabir yok bende buarafs benii
Yakindan tanisaniz sabrimi bilirsiniz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Cihan AYTAN' Alıntı:
Mehtap hanim sanirim sizin kuslariniz henuz yavruydu o icguduyu henuz algilamadilar ve tuydeler
Ben arastirmalarimda ve denemelerimde
bugune dek hic yanilmadim her yigidin yogurt yiyisi derler muhabbetlerde
Dahi cogu ureticinin bilmedigini denedim ve basardigima inaniyorum
Bazen paylasimlarim ilginc gelsede surekli arayip bu isin sirrini
Sorarlar

Behsat hocam sartlarin uygun oldugunda sabir yok bende buarafs benii
Yakindan tanisaniz sabrimi bilirsiniz
Hayır benim kuşlarım yavru değiller daha önce yavrularını almış Behsat Bey. Ama yokdan geldiler ortam değiştirdiler alışma süreci ve tüy dökmeyi atlatmaları lazımmış önce.