ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
RasimR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi Maşallah. Sana bir şey soracağım. Muhabbet kuşları başka bir çift gördüklerinde daha verimli oluyor ya sürü psikolojisi olayından. Peki 1 çift muhabbet 1 çift goldi nasıl etkileşir? Senin sadece 1 çift goldi var. Nasıl bu kadar hızlı oldu bu olay? Daha dün eline daha yeni gelmişlerdi.
Abla seninkiler ne yaptı? Sen de güneş alan bir yere koy istersen.Mehtap YILMAZ' Alıntı:Cihan Bey maşallah sizin goldiler hızlı çıktı. Siz onları alalı ne kadar zaman oldu? Birde ben araştırdım üreme mevsimleri olduğu yazıyordu her zaman üreme oluyor mu? Malum sayenizde heveslenip bende aldım bir çiftArada Behsat Bey'in tecrübesinden sizinde araştırmalarınızdan faydalanabilir miyim sorularımla?
öğlene kadar güneş alması yeterlidir.. mehtap hanım sizin kuslar suanda tüyde tüyden cıktıktan sonra detaylı püf noktaları anlatacagım size.. ayrıca yazın sıcaklarda sezon olmadıgı icin kusları hemen eşe atmayı dogru bulmam suanda hazır takımlarım var ama goldien üretimini durdurmus dinlendirmeye almıs durumdayım.. eylül başında eşe atıcam.. cihan kardesim biraz sabırsız davranmışMehtap YILMAZ' Alıntı:Ben mubişlerin odasına koydum öğlene kadar güneş alıyorlar dğer tarafa mı alsam acaba öğleden sonra güneş alan odaya hangisi daha iyi olur sence Efekan?
Hayır benim kuşlarım yavru değiller daha önce yavrularını almış Behsat Bey. Ama yokdan geldiler ortam değiştirdiler alışma süreci ve tüy dökmeyi atlatmaları lazımmış önce.Cihan AYTAN' Alıntı:Mehtap hanim sanirim sizin kuslariniz henuz yavruydu o icguduyu henuz algilamadilar ve tuydeler
Ben arastirmalarimda ve denemelerimde
bugune dek hic yanilmadim her yigidin yogurt yiyisi derler muhabbetlerde
Dahi cogu ureticinin bilmedigini denedim ve basardigima inaniyorum
Bazen paylasimlarim ilginc gelsede surekli arayip bu isin sirrini
Sorarlar
Behsat hocam sartlarin uygun oldugunda sabir yok bende buarafs benii
Yakindan tanisaniz sabrimi bilirsiniz