Goldian finçlerim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Allahım ne güzel bunlar maşallah bende istiyorum :) Bunlardan nereden bulurum acep :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hayırlı olsun Cihan usta sonunda muradına erdin,  :) maşallah ilk çift çok güzel, inşallah tüyüleri kardar yavru alırısn.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Sağolun arkadaşlar Günay ustam bakalım hayırlısı ile başlarız inşallah değişiklik olacak farklı geliyor gerçekten sabrımızla bir şeyi daha başarma heyecanı içimizde

Hint bülbüllerimin yavruları tüneklerde dizilince  dedim galiba ispinoz üretiminide yapacağız il sınavı verdik bu sefer dedim Goldian finçlere :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Evet muhabbetciler yavas yavas cesit yapiyor.. bu iyiye işaret.. cihan hocam Hayırlı ugurlu olsun ins.. kuslar temiz gozukuyor.. yanlız tam hazır değiller.. özelikle goldi alırsan ithal olmamasına cok dikkat etmelisiniz.. ithal goldiler yolda bırakıyor.. altlarından bol bol yavru almanız dilegiyle..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Başta şaka yapmıştım ama benim çok hoşuma gitti bu kuşlar. Ciddi düşünürsem nereden alabilirim bu kuşlardan bilgi verebilir misiniz? Ankara'da yaşıyorum ben.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi Mehtap abla bulsa da bence sen gönder çünkü senin kadar güvenilirini bulamayabilir. :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar sağolun Mehtap hanım bu kuşlar gerçekten ilginizi çekmeyecek gibi değil  ayrıca size bu kuşlardan alacaksanız Behsat beyi öneririm ben kendisinden alışveriş yapmayı düşündüm fakat mesafeli gönderimlerden çekindim zamanım olmadığı için otobüs firmalarında koşturamam diye düşündüm ve bir anlık aceleciliğimle ve sabırsızlığımla  bu kuşları aldım bakalım bekliyoruz hayırlısı

Evet Behsat ustanında dediği gibi ithal olmamasına dikkat edin bunuda gerçekten üretici olduğundan üretimhanesini görebileceğiniz güvenilir birinden kuşlarınızı alın ...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
behsat doğru adres mehtap hanım kuşları gören birisi olarak garantisini verebilirim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Almayı çok isterim ama Behsat Bey çok uzakta nasıl olur bilemiyorum. Yakın bir şehir olsa gider kendim alırdım ama malum uzak kısmet bakalım.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Benden kus isteyen ve yol problemi nedeniyle cekinen arkadaslar.. mehmet yüzbaşı abim.. salı veya carsamba gunu izne ayrılıyor.. kendi özel arabasıyla ankara üzerinden istanbula gelcek.. bu iskikamette kus isteyen arkadaslara özel aracla mehhmet abiden teslim almaları kaydıyla gonderim yapabilirim..  aracın yol düzergahı..

Diyarbakır-Antep-Adana-Konya-Ankara-Kocaeli-Sakarya-İstanbul.

ispinoz

Üyemiz
Adı
ÜMİT
Soyadı
KOÇ
maşallah çok güzel kuşlar bol ve sağlıklı yavrular alırsınız inş.