GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ABİLERİM

talip tekedereli

Yeni Üyemiz
SABAH ODAYA GİRDİM ERKEK KUŞ HEMEN YUVALIĞIN İÇİNE GİRDİ. DİŞİ KUŞUN YUVAYA KRŞI İLGİSİ AZALDI. ÖNCEDEN GİRİYORDU YUVAYA.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Kardeş bu kafesin yerine 20 tl ye güzel bir üretim kafesi al 40 x 40 (izmirde en kral kafes bu fiyat bu arada)
ikincisi dişi kuş şu anki kafeste dursun.Erkeği yeni aldığın kafese koy karşılıklı birbirlerini görsünler.
ha ınutmadan yuvalığın da olmaz 5 tl ye 25x 15 x 15 yuvalık al onuda yeni kafese tak erkeğin olduğu
sonra e -vitse haftada 3 gün üstüste ver.
15 gün sonra dişiyi erkeğin yanına al
ondan sonra gör

talip tekedereli

Yeni Üyemiz
öncelikle daha önce konuya yorum yapan abilerimize teşekkür ediyorum. sabretmeye devam ediyoz bakalım. son 1-2 haftada kuşlar tekrar hareketlenmeye başladı. dişinin yuvalığa ilgisi arttı. erkek sürekli kur yapıyor. tam işler kızışıyor bi gaga darbesi erkek nakvt. değerli üstatların yorumlaması için bir fotoğraf bide video paylaşıyorum. yumurta ne alemde :-[  :-[  . ya sabır...

muhabbet kuşu dinlenme

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Talip TEKEDERELİ' Alıntı:
yorum yok mu  :-X
BENDEKİ DİŞİNİNDE SIRTI KAMBURLAŞTI KANATLARI SALMAYA BAŞLADI AYNI DURUMDALAR SANIRIM BEN YUMURTLAMA ZAMANI GELMİŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

talip tekedereli

Yeni Üyemiz
dişinin ceresi uzun süredir koyu kahve renkli. formda aratttım ama bişey bulamadım. kuşun sağlığında görünür bir problem yok.
hastamıdır ki?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Talip TEKEDERELİ' Alıntı:
dişinin ceresi uzun süredir koyu kahve renkli. formda aratttım ama bişey bulamadım. kuşun sağlığında görünür bir problem yok.
hastamıdır ki?
cere rengi uzun süredir kahverengi ise kuş yumurtlamaya hazır kızışmış durumda ançak kendini hazır hissetmiyordur bu hazır hissetmeme olayı ise ortamdan, ilgiden v.s şeylerden olabilir daha öncede yazdığım gibi kuşu yüksek bir yere asıp onu orda unutun 2 günde bir yemini suyunu değiştirin gereksiz vitamin, nijer ve mama vermeyin