- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
silver gozunden kacmamıs bakıyorumGünay DÖNMEZ' Alıntı:silver gördüm sanki
Maşallah Behsat, hadi bakalım hayırlısı ile inşallah bir an önce hedefine ulaş...yoksa sen hedefine ulaşana kadar bizim senden kuş alma şansımız yok![]()
öncelikle kuslarınız hayırlı olsun güle güle beslesin.. yumurtladıktan sonra kuslara yavru cıkana kadar mama vermek aslında yanlıstır.. ama ikinci ucuncu yumurtalar gelene kadar ve yavruların cıkmasına 2 gun kalada verirseniz problem teskil etmiyorİsmail ERHASAN' Alıntı:Maşallah Behsat Bey çok tatlılar, ben de yaklaşık 20 gün önce 2 takım gökkuşağı edindim. Çok tatlılar, bir takımım bugün ikinci yumurtasını yaptı. Yavru çıkana kadar mamayı kesmem gerektiğini söyleyen abilerim oldu. Tecrübelerinizden faydalanmak gerekne dersini? bye_happy
cihan tsk ederim kardesim.. ilerleyen gunlerde sendede yavrular gormek isterim..Cihan AYTAN' Alıntı:Behsat hocam ustalığını gösterdin yine maşallah yavrucuklara nazar değmesin
Senin kusların icine şart şemsettin abi.. hem egenin iklimide cok elverisliŞemsettin SEVİNÇ' Alıntı:maşallah bereketli olsun bu kuşların renkleri insanı cezbediyor kümese bir kaç çift yapıcaz herhalde
Çok teşekkür ediyorum, bugün sabah 3. yumurta geldi, hemen şimdi mamayı kaldırıyorum. Engin tecrübelerinize ilerleyen günlerde de faydalanacağımdan şüphem yok artık CBehsat TİĞİZ' Alıntı:öncelikle kuslarınız hayırlı olsun güle güle beslesin.. yumurtladıktan sonra kuslara yavru cıkana kadar mama vermek aslında yanlıstır.. ama ikinci ucuncu yumurtalar gelene kadar ve yavruların cıkmasına 2 gun kalada verirseniz problem teskil etmiyor
gitti güzelim silver desene...alacağın alsun Behsat :'(Behsat TİĞİZ' Alıntı:Gouldian isteyenler sıraya girsin lütfenSevgili gunay dönmez dostum Senin sırayı seneye yaza ALdım
![]()
Günay DÖNMEZ' Alıntı:gitti güzelim silver desene...alacağın alsun Behsat :'(