GOULDİAN FİNCH BEŞ SİLAHŞÖRLER (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Gouldian finch üretiminde sezonu Açtım .sezonun ilk parti 13 adet yavrusu cıktı.. 6 adet yeme dustu..Bunlar
Beş KardeşLer..
Hedef Bu sezon 450 adet yavru.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
silver gördüm sanki  :)

Maşallah Behsat, hadi bakalım hayırlısı ile inşallah bir an önce hedefine ulaş...yoksa sen hedefine ulaşana kadar bizim senden kuş alma şansımız yok  :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
silver gördüm sanki  :)

Maşallah Behsat, hadi bakalım hayırlısı ile inşallah bir an önce hedefine ulaş...yoksa sen hedefine ulaşana kadar bizim senden kuş alma şansımız yok  :)
silver gozunden kacmamıs bakıyorum :) hemen gordun kalite kusu :)
hedefe bu sene ulasacagım ins.. hedefe ulasana kadar kus isteyenlerin ihtiyaclarını insallah karsılayacagım..

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Maşallah Behsat Bey çok tatlılar, ben de yaklaşık 20 gün önce 2 takım gökkuşağı edindim. Çok tatlılar, bir takımım bugün ikinci yumurtasını yaptı. Yavru çıkana kadar mamayı kesmem gerektiğini söyleyen abilerim oldu. Tecrübelerinizden faydalanmak gerek :) ne dersini? bye_happy

ŞEMSETTÜN SEVÜNÇ

Uzman Üyemiz
Adı
şemsettin
Soyadı
SEVİNÇ
maşallah bereketli olsun bu kuşların renkleri insanı cezbediyor kümese bir kaç çift yapıcaz herhalde

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
İsmail ERHASAN' Alıntı:
Maşallah Behsat Bey çok tatlılar, ben de yaklaşık 20 gün önce 2 takım gökkuşağı edindim. Çok tatlılar, bir takımım bugün ikinci yumurtasını yaptı. Yavru çıkana kadar mamayı kesmem gerektiğini söyleyen abilerim oldu. Tecrübelerinizden faydalanmak gerek :) ne dersini? bye_happy
öncelikle kuslarınız hayırlı olsun güle güle beslesin.. yumurtladıktan sonra kuslara yavru cıkana kadar mama vermek aslında yanlıstır.. ama ikinci ucuncu yumurtalar gelene kadar ve yavruların cıkmasına 2 gun kalada verirseniz problem teskil etmiyor

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
öncelikle kuslarınız hayırlı olsun güle güle beslesin.. yumurtladıktan sonra kuslara yavru cıkana kadar mama vermek aslında yanlıstır.. ama ikinci ucuncu yumurtalar gelene kadar ve yavruların cıkmasına 2 gun kalada verirseniz problem teskil etmiyor
Çok teşekkür ediyorum, bugün sabah 3. yumurta geldi, hemen şimdi mamayı kaldırıyorum. Engin tecrübelerinize ilerleyen günlerde de faydalanacağımdan şüphem yok artık  C:)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bu yavrular ve beraberinde 8 adet daha yavru daha TURGUT BARUTÇU abime ayrılmıstır.. kuslar yeme düstükten sonra gönderim yapacagım.. Hayırlı ugurlu olsun simdiden..
Gouldian isteyenler sıraya girsin lütfen :) Sevgili gunay dönmez dostum Senin sırayı seneye yaza ALdım :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Gouldian isteyenler sıraya girsin lütfen :) Sevgili gunay dönmez dostum Senin sırayı seneye yaza ALdım :)
gitti güzelim silver desene...alacağın alsun Behsat  :'(