- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
tsk ederim... cekerken farkında bile değildim.. sonradan farkına vardim bende.. gören arkadaslar yanlıs anlamasınlar.. siyasetler uzaktan yakından işim yok.. saygılarMahir KOCATÜRK' Alıntı:maşallah behzat bey hayırlı üretimler... seçim afişleri işe yaramış gibi duruyor bu arada
sabredince elbet olacaktir.. 2 gunde bir mamalarını ihtmal etmeyin.. yuvalıga girip cıkmaya ip tasımaya basladilarmı?Mehtap YILMAZ' Alıntı:Maşallah bu bebişlereBiz hala beklemedeyiz goldilerde hareket var ama netice henüz yok
![]()
Evet yuvaya giriyorlar özellikle erkeği hep yuvada görüyorum ipleri filanda taşımış örmüşler yuvayı mama veriyorum ama pek yemiyorlar.Behzat TİĞİZ' Alıntı:sabredince elbet olacaktir.. 2 gunde bir mamalarını ihtmal etmeyin.. yuvalıga girip cıkmaya ip tasımaya basladilarmı?
o zaman erkek tam hazır dişi tam hazır değil mamayi yesinler.. disi hazır hale gelince yumurtlarlar..Mehtap YILMAZ' Alıntı:Evet yuvaya giriyorlar özellikle erkeği hep yuvada görüyorum ipleri filanda taşımış örmüşler yuvayı mama veriyorum ama pek yemiyorlar.
Dişi zaten aldığımda yeni rengini almıştı ufaktı. Dişide giriyor yuvaya ama erkek daha çok ilgili önceki kendi eşi varkende erkek daha çok giriyordu yuvaya. Ama mamayı yemiyorlar diğer kuşlar hemen yiyor bitiriyor onlar yemiyor şimdi yine koydum ama malesef.Behzat TİĞİZ' Alıntı:o zaman erkek tam hazır dişi tam hazır değil mamayi yesinler.. disi hazır hale gelince yumurtlarlar..
mamayi yemiyorlarsa yemleri onlerinden alın.. mamayı onlara verince birazda yem karistirin bu sekilde alısacaklarMehtap YILMAZ' Alıntı:Dişi zaten aldığımda yeni rengini almıştı ufaktı. Dişide giriyor yuvaya ama erkek daha çok ilgili önceki kendi eşi varkende erkek daha çok giriyordu yuvaya. Ama mamayı yemiyorlar diğer kuşlar hemen yiyor bitiriyor onlar yemiyor şimdi yine koydum ama malesef.