GOULDİAN FİNCH MAVİ MUTASYON YAVRULAR (BEHSAT TİGİZ)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
:) maşallah behzat bey hayırlı üretimler... seçim afişleri işe yaramış gibi duruyor bu arada
tsk ederim... cekerken farkında bile değildim.. sonradan farkına vardim bende.. gören arkadaslar yanlıs anlamasınlar.. siyasetler uzaktan yakından işim yok.. saygılar

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah bu bebişlere :) Biz hala beklemedeyiz goldilerde hareket var ama netice henüz yok :(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
sabredince elbet olacaktir.. 2 gunde bir mamalarını ihtmal etmeyin.. yuvalıga girip cıkmaya ip tasımaya basladilarmı?
Evet yuvaya giriyorlar özellikle erkeği hep yuvada görüyorum ipleri filanda taşımış örmüşler yuvayı mama veriyorum ama pek yemiyorlar.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Evet yuvaya giriyorlar özellikle erkeği hep yuvada görüyorum ipleri filanda taşımış örmüşler yuvayı mama veriyorum ama pek yemiyorlar.
o zaman erkek tam hazır dişi tam hazır değil mamayi yesinler.. disi hazır hale gelince yumurtlarlar..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
o zaman erkek tam hazır dişi tam hazır değil mamayi yesinler.. disi hazır hale gelince yumurtlarlar..
Dişi zaten aldığımda yeni rengini almıştı ufaktı. Dişide giriyor yuvaya ama erkek daha çok ilgili önceki kendi eşi varkende erkek daha çok giriyordu yuvaya. Ama mamayı yemiyorlar diğer kuşlar hemen yiyor bitiriyor onlar yemiyor şimdi yine koydum ama malesef.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Dişi zaten aldığımda yeni rengini almıştı ufaktı. Dişide giriyor yuvaya ama erkek daha çok ilgili önceki kendi eşi varkende erkek daha çok giriyordu yuvaya. Ama mamayı yemiyorlar diğer kuşlar hemen yiyor bitiriyor onlar yemiyor şimdi yine koydum ama malesef.
mamayi yemiyorlarsa yemleri onlerinden alın.. mamayı onlara verince birazda yem karistirin bu sekilde alısacaklar