GOULDİAN FİNCH MUTASYON CALISMALARIMIN MEYVELERİ (BEHSAT TİĞİZ)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bilindigi gibi gecen sene,gouldian finchte türü cok nadir olan süt beyaz rengini üretmeyi basardım.. bu senede gecen senenin kusları uzerinde calısarak süt beyaz mutasyonları cogaltmaya basladım.. yurt dısındaki adam yapiyorsa..bizde yapariz..

SÜT BEYAZ GOULDİAN YAVRU..
tüye girip cıktıktan sonra.. bu kusun uzerinde beyazın 5 farklı tonu olacak.. ve los ısıkta parlayacak.. fotoraf makinalarında genelde belli olmuyor.. pozu yakaladıgım zaman annesinin bir ara resmini cekeceyim..

SİLVER GOULDİAN

Bu kusta rengini aldıktan sonra uzerinde gumus ve mavi karısımı muazzam bir renge sahip oluyor...

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
en kısa sürede bende bu kuşa tan alıp üretme denemelerine başlıyacam

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Maşallah Behsat Hocam çalışmalarınızı büyük beğeni ile takip ediyoruz..Nazar değmesin..

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Maşallah muhteşem tebrikler yurt dışında bile albino yavu görmedim videolarda genelde lutinolar var. thumbsupbo

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Yaz ayında Batman'a gelmeyi düşünüyorum eğerki gelirsem kesinlikle yanınıza uğramayı düşünüyorum. İnşallah ziyaretçi kabul ediyorsunuzdur. Maşallahları var yavruların daha nice üretimlere inşallah.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yalçın YILMAZ' Alıntı:
Yaz ayında Batman'a gelmeyi düşünüyorum eğerki gelirsem kesinlikle yanınıza uğramayı düşünüyorum. İnşallah ziyaretçi kabul ediyorsunuzdur. Maşallahları var yavruların daha nice üretimlere inşallah.
basım ustune yeriniz var kapım herkese acıktır.. ne zaman isterseniz misafir etmeye hazırım

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Evet şimdi baktım gözler siyah doğal renk mutasyonu inşallah albino gibi değişik varyasyonları çoğaltırsınız Behsat bey.