Gouldian Finçlerim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Atilla bey mertol bey ve oğuzhancım yorumları okumadınız galiba bu çifti haziran gibi almıştım ama geçen pazar dişisi soğuk algınlığından öldü :( :( :(

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Almak istiyorum ama nereden kimden bilemiyorum onlar batmandan Behsat beyden gelmişti ama onun çiftleri hep kuluçkada filan tek dişisi yok elinde şuan hem oradan getirmekte zor. Erkek kuşta deli gibi kendi kendine kur yapıyor şuan :)
biraz bekleyin ben size bi dişi ayarlıycam

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
biraz bekleyin ben size bi dişi ayarlıycam
Teşekkür ederim ben dişinin ölmesine üzüldüm ama erkeğin halinide üzülüyorum ötüyor kur yapıyor deli gibi kendi kendine o gün yuvayı çıkaracağım dişi öldü diye girmiş oturmuş yuvaya çıkmıyor elimle itiyorum gitmiyor manyak zorla çıkarttım yuvadan yuvayı aldım baya bi aradı yuvayı bir iki gün sonra ümidi kesti :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Teşekkür ederim ben dişinin ölmesine üzüldüm ama erkeğin halinide üzülüyorum ötüyor kur yapıyor deli gibi kendi kendine o gün yuvayı çıkaracağım dişi öldü diye girmiş oturmuş yuvaya çıkmıyor elimle itiyorum gitmiyor manyak zorla çıkarttım yuvadan yuvayı aldım baya bi aradı yuvayı bir iki gün sonra ümidi kesti :)
:D :D :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
kızısmıs yumurtaya yatmak istiyor o halleri ondan :)