zafersamet
Uzman Üyemiz
maşallah güzel kuşlar tüyleri kadar yavru alırsınız inşallah
biraz bekleyin ben size bi dişi ayarlıycamMehtap YILMAZ' Alıntı:Almak istiyorum ama nereden kimden bilemiyorum onlar batmandan Behsat beyden gelmişti ama onun çiftleri hep kuluçkada filan tek dişisi yok elinde şuan hem oradan getirmekte zor. Erkek kuşta deli gibi kendi kendine kur yapıyor şuan![]()
Teşekkür ederim ben dişinin ölmesine üzüldüm ama erkeğin halinide üzülüyorum ötüyor kur yapıyor deli gibi kendi kendine o gün yuvayı çıkaracağım dişi öldü diye girmiş oturmuş yuvaya çıkmıyor elimle itiyorum gitmiyor manyak zorla çıkarttım yuvadan yuvayı aldım baya bi aradı yuvayı bir iki gün sonra ümidi kestiBehsat TİĞİZ' Alıntı:biraz bekleyin ben size bi dişi ayarlıycam
Mehtap YILMAZ' Alıntı:Teşekkür ederim ben dişinin ölmesine üzüldüm ama erkeğin halinide üzülüyorum ötüyor kur yapıyor deli gibi kendi kendine o gün yuvayı çıkaracağım dişi öldü diye girmiş oturmuş yuvaya çıkmıyor elimle itiyorum gitmiyor manyak zorla çıkarttım yuvadan yuvayı aldım baya bi aradı yuvayı bir iki gün sonra ümidi kesti![]()
kızısmıs yumurtaya yatmak istiyor o halleri ondanMehtap YILMAZ' Alıntı:Teşekkür ederim ben dişinin ölmesine üzüldüm ama erkeğin halinide üzülüyorum ötüyor kur yapıyor deli gibi kendi kendine o gün yuvayı çıkaracağım dişi öldü diye girmiş oturmuş yuvaya çıkmıyor elimle itiyorum gitmiyor manyak zorla çıkarttım yuvadan yuvayı aldım baya bi aradı yuvayı bir iki gün sonra ümidi kesti![]()