goz cevresı problemı yardım edebılırmısınız!!!

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
3-4 gundur kusumun 1 gozunun cevresınde  1 gozunun yakının tuyde problem farkettım bugunde goz cevresınde dokulen tuylerın yerınde sıslık vardı formda aradım ama net gısey bulamadım sorun mantarmı sadece veya ne gıbı bı ılac kullanmalıyım

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
mantara benziyor.. bir tane vazelin alın dökülen yerlere ve etrafına sürün birkaç gün sonra iyileştiğini göreceksiniz

eses026

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
sert
bu mantar değil

üst solunum yolu enfeksiyonu var kuşunuzda.

eritrom marka toz ilaçtan alıp 1 litre suya 1 ölçek karıştırıp 4-5 gün içirin.suyunu hergündeğiştirmeyi unutmayın.aynı sorun yüzünden ben 4 kuş kaybettim ve en son bu ilacı arkadaşım tavsiye etti 1 haftada iyileşiyor.

yazdıklarım benim görüşümdür,

saygılarımla

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
date=1271874829]
arkadaşlar kuşlarımızın gözünde kızarıklık olupta gözün etrafında tüyler dökülünce kuşların enselerinde jöle sürülmüş gibi yapış yapış olduğunda ve burnunu sıktığınızda sıvı geldiğinde hastalığımızın adı ornitosisdir

tedaci ilacı:Ornimix toz
güvercin derneklerinde ve kuş pazarında bulunur ecza depolarında bulunmaz

[/quote]

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
date=1271874829]
arkadaşlar kuşlarımızın gözünde kızarıklık olupta gözün etrafında tüyler dökülünce kuşların enselerinde jöle sürülmüş gibi yapış yapış olduğunda ve burnunu sıktığınızda sıvı geldiğinde hastalığımızın adı ornitosisdir

tedaci ilacı:Ornimix toz
güvercin derneklerinde ve kuş pazarında bulunur ecza depolarında bulunmaz
sanıırım bu ılac sıze yardımcı olcaktır