GÖZ ÇEVRESİNDE KELLİK VE ŞİŞLİK

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
geçmiş olsun
kuşunuz büyük ihtimalle mantar hastası kuşunuza çok iyi bakmanız gerekiyo onu sıcak tutun günde 2 defa vazelin yada vicks sürün suyunada vitamin damlatabilirsiniz

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
erbay' Alıntı:
Evet mantar olmuş diğer kuşunuzdada vardı mantarlı kuşlarınızı sağlıklı kuşlarınızdan ayrı tutun ve hijyene dikkat.Tedavi olarak troysd mantar kremi etkili eczanelerden bulabilirsin.
+1

metkuy

Uzman Üyemiz
erbay' Alıntı:
Evet mantar olmuş diğer kuşunuzdada vardı mantarlı kuşlarınızı sağlıklı kuşlarınızdan ayrı tutun ve hijyene dikkat.Tedavi olarak troysd mantar kremi etkili eczanelerden bulabilirsin.
Terramycin sürmüştüm yukarıdaki krem daha etkili ise değiştireyim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
engin' Alıntı:
geçmiş olsun
kuşunuz büyük ihtimalle mantar hastası kuşunuza çok iyi bakmanız gerekiyo onu sıcak tutun günde 2 defa vazelin yada vicks sürün suyunada vitamin damlatabilirsiniz
+1

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
mantar olduğuna eminmisiniz aynı sorunu bende yaşıyorum göz çevresinde tüyler dökülmüş ve mor renkte bir şişlik var gözünün altında gözde sulanma oluyo arasıra

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Arkadaşlar Gözüne Vazelin,Vicks,Troysd merhem sürmeyi öneriyorsunuz.NE DEDİĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ.Resimdeki kuşun sadece göz rahatsızlığından olduğunumu düşünüyorsunuz.Lütfen RAHATSIZLIĞIN ne olduğunu Bilmeden  TEDAVİ ÖNERMEYELİM.
Saygılar.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Engin DUMAN' Alıntı:
geçmiş olsun
A VİTAİNİTAKVİYESİYAPIN YUVLIKTAKİ TOZDAN HAVASIZLIKTAN NEMİN YÜKSEK OLDUĞUND HAVA KESESİNDE MANTR OLUŞUR GÖZEDE VURUR

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
  Daha önce denenmiş ve başarıya ulaşmış bir tedavi,- Flagyl eczaneden al 4 de birini ez suluga koy hergün degiştirerek 7 gün içir daha sonra 3 gün vitamin ver-..

Yumurtalı dişi demişsiniz eşide içebilir..

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Selahattin GÜÇLÜ bey bi hastalık paylaşmış tek göz hastalığı diye onun belirtileri ile birbirine uyuşuyo sanırım yinede sizinde okumanızı tavsiye ederim.....

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
Benim kuşumda bu hastalığın aynısı bir problem yaşamıştım. Selahattin Abinin verdiği bilgiler dahilinde hastalığı geçirebildim. Bencede tek göz hastalığı....

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
taner çinar' Alıntı:
Benim kuşumda bu hastalığın aynısı bir problem yaşamıştım. Selahattin Abinin verdiği bilgiler dahilinde hastalığı geçirebildim. Bencede tek göz hastalığı....
taner bey hangi ilacı kullandığınızı öğrenebilirmiyim?