göz sorunu

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ECZANEDEN TERRAMYCIN GÖZ KREMI AL SUR 2 GUNE BIR SEY KALMAZ

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Tek ve en etkili çözümü ornimix alacaksın 2 gün sonra gözle görülür şekilde iyileştiğini göreceksin ama tedaviye 5 gün devam et. Geçmiş olsun.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Basit bir antibakteriyel insan ilacı ( Genta) kullanabilirsin, eğer diğer kuşlarda bu tür bir sorun yoksa düzelecektir. (en az 5 gün kullan)

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
Basit bir antibakteriyel insan ilacı ( Genta) kullanabilirsin, eğer diğer kuşlarda bu tür bir sorun yoksa düzelecektir. (en az 5 gün kullan)
Evet genta fiyatı 2 lira tüm eczanelerde var 2 gün içinde geçiriyor ama kesin çözüm değil hastalık 1 hafta sonra tekrarlıyor en kesin çözümü ornimixtir paketi 5-6 lira filan bir paket 2 lt su için kullanılıyor eğer bir suluk için kullanacaksan mercimek tanesi kadar koyarsan yeterli olacaktır...başıma geldiği için çok iyi biliyorum...

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Birde işin ilginç tarafı var bu hastalık benim yaklaşık 10 kuşumda oldu ama hepside mavi ve mavi paçalı renklerde ve dişilerde oldu çok ilginç değil mi. Platformdada bu hastalıklardan denk geldi belki 20 tane gördüm hepside maviydi sadece bir tanesi sarıydı çok ilginç...

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Ben adanada oturuyorum buradan buldum sen bir bak etrafa sağa sola hiç bulamazsan bana haber ver ben hallederim genellikle güvercin ilaçları satanlarda olur veterinere hiç bakma derim güvercin besleyenleri bul nereden ilaç aldıklarını sor mutlaka vardır. Ayrıca tedaviye geç kLma bu hastalık bulaşıcıdır

Yasin CanCan

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Can
Ben Isparta da ikamet ediyorum.Güvercin derneğinden bulmayı denedim ama sonuç olumsuz. Güvercin sahiplerine tek tek ulaşabilirsem belki bulabilirim. Veterinerlerde de bulamayacağımı tahmin ederekten hiç teşebbüs etmedim. Diğer kuşlarımdan ayırdım kuşumu. Zaman kazanmak için Neo terramycine uyguladım. Bulamazsam size ulaşırım. Bir sorum var,bu hastalığı atlatan kuşunuzu diğer kuşlarınızın yanına geri koyuyor musunuz? İyileşse bile taşıyıcı olduğu için diğerlerine bulaştırıyor mu?

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Aradığınız ilacı bulamazsanız,Tetra 500 tablet alın eczaneden.1kapsülü 3 é bölün 3/1 ni suya dökün,3/1ni gözüne dökün geri kalan 3/1 ni iki gün sonra tekrar gözüne dökün bişeyi kalmaz

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Bu hastalığın bulaşıcı olduğunu söyledim ya ve işin ilginç tarafınıda söyledm hepmavi renklere bulaşıyor diye. Bende bir dişi vardı mavi bu kuşa hastalık bulaştı eşide sarı idi bilerek ayırmadım aceba bulaşacakmı diye eşine bulaşmadı. Ama başka kuşlara bulaştı tabiki mavili ve mavili beyazlı parçalılara, ornimix kullandıktan sonra hiç bir sorun kalmadı kökten çözdük olayı...

Adı
Ksc
Mehmet TERKEŞLİ' Alıntı:
Birde işin ilginç tarafı var bu hastalık benim yaklaşık 10 kuşumda oldu ama hepside mavi ve mavi paçalı renklerde ve dişilerde oldu çok ilginç değil mi. Platformdada bu hastalıklardan denk geldi belki 20 tane gördüm hepside maviydi sadece bir tanesi sarıydı çok ilginç...
o sarı kuşta benimdi 2 gün sonra öldü malesef