gözümüz gibi baktığımız kuşlarımız satılık yavru ve damızlıklarımız vardır

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
böyle güzel bır uretımhanenın neden satarsanızkı bır sıkıntımı var + fıyat yazarsanız daha saglıklı olur yınede hayırlı satıslar.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Maşallah.Allah can pekliği versin Adnan abi.Üretimhane çok güzel olmuş.Kuşlardanda alacak arkadaşlara hayırlı olsun.Bildiğim kuşlar alacak arkadaşlar hayrını görecektir.

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
tşkrler emrah kardeşim allah razı olsun ziyarete bekleriz bu arada ayağımı kırdım emrah kardeşim evde yatıyorum

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
sevgili faruk şanlı üretimhaneyi satmıyoruz zaten kendi yavrularımız ve 4 5 aylık yavru kızması yavrularımız var onları satıyoruz üretimhanemız maşşalah oturmus durumda satılık değil salma cifthaneler var sıfır hiz kullanmadıgımız onları satıcaz 180*180 salma cifthane resımde gorununlerden

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Öncelikle geçmiş olsun paça suyu iyi geliyor kırığa tavsiye ederim bir araştırın faydalarını.

180-180 cm. 2 katlı büyük salmalar gördüm onlarmı oluyor ve en nedir acaba kafes tel aralıkları nedir, fiyatı nedir?

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
evet canan hanım büyük salma cifthaneler kuşalrımızın yarısı orda üretimde arkadan yuvalıklı en 180*180 iki katlıdır sıfır kullanılmamış ve yuvalıklları acılı su an kullandılarmızda var herhangi birini veya kac adet istenırse verırım ilgilenirsenız uygun fiyat verırım özelden yazın

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
HAYIRLI SATIŞLAR YALNIZ SATILIK YAVRULARIN RESİMLERİNİ VE FİYATINI VERSEYDİNİZ DAHA İYİ OLURDU

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Maşallah.Hayırlı satışlar abi. Yalnız konuyu biraz daha anlaşılabilir biçimde düzenleyebilirsen daha aydınlatıcı olacaktır.