Green Vet GR Micro Kullanımı-Küçük Yavrularım ve Ebeveynlerinde İshal Sorunu

Ömer Keskin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Keskin
Merhabalar Üstadlar,

Evimde hobi olarak ilgilendiğim 10 takım muhabbet kuşumdan, erkeği Çek dişisi Show olan takımımın ilk kuluçkası ve en büyük yavruları 13-14 günlük oldu. 5 Yavruları var.. Son 4-5 gündür anne ve babanın dışkısı anormal biçimde değişti. Sıvılaştı ve kötü koku yayıyor.. Tabii Bu durum sonucunda küçük yavrularda da aynı sıkıntı baş gösterdi. Hatta en küçük 2 yavrumu detaylı incelediğimde dışkılarında öğütülmemiş yemler gördüm.. İnternetten yaptığım araştırmalarda  Green Vet GR Micro kullanımı ile birlikte mikrobik ishalin önüne geçildiği ve sağlıklı yavrular üretildiğini duydum. hatta düzenli kullanıldığında siyah benek hastalığının bile önüne geçildiği yazıyor. bu ürünü kullanan üretici abilerim ve kardeşlerimden sonuçları hakkında bilgi alabilir miyim? Yavrularımı ve anaçlarımı kaybetmek istemiyorum.. Veya bu durumun önüne geçebileceğim bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim..

Saygılarımla

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Ömer Bey içme sularını nerden kullanıyorsunuz.Eğer çeşmeden kullanıyorsanız bu bazen tetikler.Bunun dışında verdiğiniz yumurta mamasındaki malzemeler bozulursa yada kıvamı cıvık yapıyorsanız buda neden olabilir.Kum kullanmamada sindirim sorunlarına neden olur.İç parazit kaynaklı dışkı leş gibi kokabilir.Mintiverm yada nilverm çözelti tozdan sularına iki pirinç kadar katabilirsiniz söker.

Ömer Keskin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Keskin
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
Ömer Bey içme sularını nerden kullanıyorsunuz.Eğer çeşmeden kullanıyorsanız bu bazen tetikler.Bunun dışında verdiğiniz yumurta mamasındaki malzemeler bozulursa yada kıvamı cıvık yapıyorsanız buda neden olabilir.Kum kullanmamada sindirim sorunlarına neden olur.İç parazit kaynaklı dışkı leş gibi kokabilir.Mintiverm yada nilverm çözelti tozdan sularına iki pirinç kadar katabilirsiniz söker.
Onur bey öncelikle Tesk ederim.. Su konusunda çok titizim, bende parazitsel bir sorun olduğunu dusunuyorum.. Dediğiniz ilaçları deneyecegim..

CEM CANER

Takipçi Üyemiz
Adı
CEM
Soyadı
CANER
dışkıda koku vb şeyler mevcutsa büyük ihtimalle kuşlarınızda iç parazit olabilir ,yavru sağlığı için söylediğiniz takviyede önemli tabiki ama bu sizin için çözüm olmayabilir , kuşlar ishal değilse dışkı olağandan farklıysa bu %99 iç parazitle alakalı olabilir , ve popo kısımlarına baktıgınızda kuru kuru ise iç parazit yayılış olabilir