Günay Abiye Ziyaretim. . .

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün Bir İş için Manavgat Tarafına Geçmiştim ki Avsallar Beldesinden Geçerken Günay Abim Aklıma Geldi. . . Hemen Telefona Sarıldım. Günay Abiyi Aradım. İyikide Aramışım. . . 
Siteye Kayıt Olduğum Zamandan Beri Günay Abiyi Ziyaret Etmek ve O Tertemiz Üretimhanesini ve Çiçekler Gibi Pırıl Pırıl Renk Renk Kuşlarını (MAŞALLAH) Görmek İstiyordum. Nasip Bugüneymiş. Gittim Gördüm. . .
O Üretimhanenin Temizliği, Misafirperverliği ve Cana Yakınlığıyla Kendisini Takdir Ettim. Allah Bu Yoldan Ayırmasın.
Sorduğum Sorulara Bıkmadan Usanmadan Cevap Verdiği İçin, Muhterem Annelerinin Üşenmeden Yapmış Oldukları Kahve İçin ve O Özel Üretim Gaga Taşı İçin Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım. . .

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay abi gerçekten sevilen, kendisine ve bilgilerine saygı duyulan bir insandır. Gerçekten ben de ziyaret etmek isterdim. Ama nerede o günler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Harun ustam yoğun iş temposu içinde zaman ayırıp ziyarete geldiğin için teşekür ederim...nihayet yüz yüze tanışmaktan çok memnun oldum. İnşallah birdahaki sefere artık daha bol zaman ayırıp daha uzun sohbet ederiz, bahçede mangalımız meşhurdur  :)

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Harun ustam yoğun iş temposu içinde zaman ayırıp ziyarete geldiğin için teşekür ederim...nihayet yüz yüze tanışmaktan çok memnun oldum. İnşallah birdahaki sefere artık daha bol zaman ayırıp daha uzun sohbet ederiz, bahçede mangalımız meşhurdur  :)
Günay Abi İnşallah Tekrar Gelirsem Mangala Gerek Yok. Maşallah Size Gelince Hem Doğadan, Hem Kuşlardan Ne Açlık Kalıyor, Ne Susuzluk. . .

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
İYİ DİLEKTE BULUNAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
Günay Abiyle Tanışmayan, Görüşmeyen ve Üretimhanesini Görmeyen Herkese Şiddetle Tavsiye Ederim. . .