Günay DÖNMEZ Bey'e sonsuz teşekkürler...

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Kendi adıma; Günay usta ile tanışmış olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum.

Mehmet GÜL

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
GÜL
Günay abi maşallah vallahi böyle övgülere laik olmana sevindim. Çok yakında seninle tanışmak istiyorum. En uzun yarım saatimi alır sanırsam buradan. Böyle övgülere laik bir insanla tanışmak benim için önemli olup ve çok güzel bir erdem olduğunu belirtmek isterim. :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
İsmet TAŞÇI' Alıntı:
Günay Bey'den sipariş ettiğim EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşları bugün elime ulaştı...
İsmet bey zahmet edip bu konuyu açtığınız için teşekür ederim. Yorum yazan diğer tüm dostlara da çok teşekür ederim...normalde utangaç değilimdir ama onca yorumu görüp okuduktan sonra biraz  squint

Gaga taşlarını bir iş olarak asla düşünüp başlamadım, sizin desteğiniz ve eleştirilerinizle kendiliğinden buralara geldi. İlanda da yazdığı gibi, ister 1 ister 1000 kuşunuz olsun, elimden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum. Herkezin bu gaga taşlarına daha kolay ve daha ekonomik bir şekilde ulaşabilmesi için bu yaz sonlarında bayilik gibi benzer bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah toptancılar ve pet mağazası işletmecileri tarafından rabet görür.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehmet GÜL' Alıntı:
Günay abi maşallah vallahi böyle övgülere laik olmana sevindim. Çok yakında seninle tanışmak istiyorum. En uzun yarım saatimi alır sanırsam buradan. Böyle övgülere laik bir insanla tanışmak benim için önemli olup ve çok güzel bir erdem olduğunu belirtmek isterim. :)
Ben de tanışmayı çok isterim, Avsallar kasabasındayım...Manavgata 20 dakika mesafede.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Günay Ustamın gaga taşları çok kalitelidir. Ben 35 tane almıştım. maşallah kuşlar çok güzel hakkından geliyor :)

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Günay Ustamın gaga taşları çok kalitelidir. Ben 35 tane almıştım. maşallah kuşlar çok güzel hakkından geliyor :)
valla günay abinin taşları kuşlarımızı taş gibi yaptı :))  bende 20 adet aldım. sağolsun istanbula kargoladı. ertesi gün aldım...  bende teşekkür etmek istedim.  Allah nice bol bayilikler ve satışlar nasip etsin..  taşları bende beğendim. gerekirse ben bile istanbulda bayisi olurum :)))hehe smileki smileki thumbsupbo rotfl

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Alanyada insallah sik sik ziyaretine gidecem gunay abinin tanismayi sabirsizlikla bekliyorummm

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Abi Allah Doğru Yoldan Ayırmasın. . . Alanyada Olman Benim İçin Bir Şans, Ama Daha Bir Araya Gelemeyişimize Üzülüyorum. İnşallah En Kısa Zamanda Görüşürüz. . .

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Günay kardeşim kişilik olarak bir insan olarak adamın dibidir.Dürüst mert sözünü esirgemeyen kimseden çekinmeden burada yazılarını paylaşan ama hepsinden de en ÖNEMLİSİ muhabbet kuşundan anlayan nadir insanlardandır.Çoğu muhabbet üreticisi gibi ben ve ortağım yüzden fazla çifte sahip olmamıza rağmen Allahın yardımıyla idare ediyorduk ama öyle değilmiş bu muhabbet üretimi...Bu yüzden eğer muhabbet kuşu üreticisi iseniz ve üretimhanenize üretmek amacıyla veya petshop sahibi iseniz yada toptancıysanız kuş alacaksanız gözünüzü kırpmadan Günay'ın kuşlarından alın vede arkanıza bile bakmadan rahat edin. Günaycım burada yazdıklarımın tek kelimesi bile iltifat değil hatta o kadar çok şey varki söylencek hakkında ama uzun olmasın anlayan anlamıştır.Seninle yüzyüze tanışmadık çokta uzaktayız aramızda ticari bir ilişkide yok ( belki arakadaş zanneden olursa diye yazdım)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehmet AYAN' Alıntı:
...  taşları bende beğendim. gerekirse ben bile istanbulda bayisi olurum :)))hehe smileki smileki thumbsupbo rotfl
neden olmasın Mehmet aga, şahsen benim tercihim bu işi büyük olarak yapanlar (büyük toptancılar) değil de, daha ufak işletmeci veya bireyler tarafından dağtımı yapılması. Büyük işlerle uğraşanlar çok meşgul insanlar olur ve ürüne yeterli ilgiyi gösteremezler kanısındayım. Bu ürünün dağtımını ve bayiiliğini yapacak olanların zamanı bol olması gerekiyor ki yeterince zaman ayırıp ürünü hak ettiği gibi tanıtıp pazarlasınlar.

Hasan YILDIZ' Alıntı:
Alanyada insallah sik sik ziyaretine gidecem gunay abinin tanismayi sabirsizlikla bekliyorummm
Tayininiz Alanyaya çıktığını okumuştum, hayırlısı ile bir yerleşin ondan sonrası kolay.

Harun AVCI' Alıntı:
Abi Allah Doğru Yoldan Ayırmasın. . . Alanyada Olman Benim İçin Bir Şans, Ama Daha Bir Araya Gelemeyişimize Üzülüyorum. İnşallah En Kısa Zamanda Görüşürüz. . .
Acelesi yok Harun usta, inşallah çarşıya ilk indiğimde telefon açıp yanına uğrarım.

Murat TÜRKAY' Alıntı:
Günay kardeşim kişilik olarak bir insan olarak adamın dibidir...
Murat abi seni de en kısa zamanda ziyarete beklerim, sanırım Temmuzda bu taraflara geliyorsun.

Yorum yazan tüm diğer dostlara, hepinize tek-tek teşekür ederim  squint

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Günay abi bende istiyorum gaga taşlarından, fakat benimde 1 adet kuşum var. Çekinmiyorda değilim açıkçası.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selim YALÇIN' Alıntı:
Günay abi bende istiyorum gaga taşlarından, fakat benimde 1 adet kuşum var. Çekinmiyorda değilim açıkçası.
çekinmenize gerek yok Selim bey, kargo ücretine değmesi için 5 adet alın birini takın kullanın, diğerlerini de ileride kullanmak için saklayın (veya arkadaşlarınıza hediye edin). Almak isterseniz özel mesajla kargo adresinizi ve telefon numaranızı bildirmeniz yeterli.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
10 adet bende siparişimi verdim.Çok teşekkür ederim Günay Bey'e.