Güncel Yem Fiyatları

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Öncelikle Arkadaşlar Mehmet Beyi Arayıp İst dan Sercan Bey Yönlendirdi Derseniz Sevinirim.

Alışveriş Yaptıgım Yemci Abimizin Güncel Fiyatlarını Nacizane Yapmaya Çalıştıgım Kendi Sitemde Yayınlamak İstedim.

http://www.rainbowmuhabbetkusu.com/

Herkesin Yararlanması İçin Paylaşmak İstedim.

Not:Arkadaşlar İş yerinde Oldugum için sınırlandırmadan dolayı Tablo Halınde siteye Koyamadım.Daha sonra Tablo Olarak Düzeltilecektir.

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
Öncelikle Arkadaşlar

Alışveriş Yaptıgım Yemci Abimizin Güncel Fiyatlarını Nacizane Yapmaya Çalıştıgım Kendi Sitemde Yayınlamak İstedim.

http://www.rainbowmuhabbetkusu.com/

Herkesin Yararlanması İçin Paylaşmak İstedim.

Not:Arkadaşlar İş yerinde Oldugum için sınırlandırmadan dolayı Tablo Halınde siteye Koyamadım.Daha sonra Tablo Olarak Düzeltilecektir.
üstat su muhabbet mamasından almak istiorum nası yapıcaz? içeriği ne öğrenebilirmiyim sze zahmet..

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
yusuf bey mehmet beyi arayıp İst dan sercan Bey yönlendirdi derseniz yardımcı olcaktır.

NOT:Her ile kargo mevcuttur Çuval Başı 8 ile max 10 tl dir.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
şahin bey natura plas çok kuıllanılan güzel bir mamadır dedigim gibi mehmet beyi arayıp istanbuldan sercan Bey yönlendirdi derseniz size her konuda yardımcı olcaktır.

İy günler

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
şahin bey natura plas çok kuıllanılan güzel bir mamadır dedigim gibi mehmet beyi arayıp istanbuldan sercan Bey yönlendirdi derseniz size her konuda yardımcı olcaktır.

İy günler
peki teşekkürler

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Gökhan bey kargo derken neyi degiştiriyo 47 + 8 tl kargo desen 55 tl yapıyo:) 10 çuval üstüne kargo 5 tl :) şöyle yapma şanşınızda var mesala mama da almak istiyorsunuz adamlar onuda çuvalın içine koyuyor ve yıne tek kargo parası oduyosunuz ama

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
haklısınız ben 5 çifti olan bir hobiciyim ankarada da vitamini yemi çuvalını 50 tl ye alıyorum sizdeki fiyatı 47tl +8 tl kargo 55tl ye bana gelmiş oluyor onun için dedim, ve bu arada vitamini yem gerçekten harika kuşlar hiç istaf etmeden yiyorlar.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
yusuf bey mehmet beyi arayıp İst dan sercan Bey yönlendirdi derseniz yardımcı olcaktır.

NOT:Her ile kargo mevcuttur Çuval Başı 8 ile max 10 tl dir.
Ben Elazığ'dayım burayada mı 10 lira kargo :) Burda meyvesiz karışık yemin kilosunu 5-6 liraya satıyor PhetShoplar. 10 lira kargoyla gelecekse 2 çuval hemen sipariş vereceğim. Mamalar kiloluk satılabiliyor demi.