Güncel Yem Fiyatları

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
ozgur bey her yere 8 ıle 10 tl max  dedıgım gıbı mehmet beyı arayıp ıst dan sercan bey yonlendırdı dersenız her sekılde yardımcı olacaktır

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
sercan bey mesela yemi çok fazla almak istemiyorum bir çiftim ve 4 yavrum var 10 kg almak istiyom desekte mi yardımcı olur.mesela iç yulaf alıcam 5 kg mesela kanarya yemi alıcam 8 kg desek te mi yardımcı olur :D

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
sercan bey mesela yemi çok fazla almak istemiyorum bir çiftim ve 4 yavrum var 10 kg almak istiyom desekte mi yardımcı olur.mesela iç yulaf alıcam 5 kg mesela kanarya yemi alıcam 8 kg desek
te mi yardımcı olur :D
bekir bey isterseniz verdigim telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Elinden geldigi kadar yardımcı olacaktır sanırım:)))) bye_happy :D :D :D

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Canan NUMAN' Alıntı:
Güzel paylaşım teşekkürler. Rainbov lar harika MAAŞALLAH.
Rainbovların yavruları rainbov verebiliyormu fiyat olarak nedir acaba?

http://www.rainbowmuhabbetkusu.com/?pnum=84&pt=Muhabbet Kuşu Almayın

Sitenizdeki şu konuyuda oldukça açıklayıcı buldum tebrikler.

Canan Ablacım Kusura bakmasan öncelikle sana abla diye hitap etmek istedigimi belirtmek isterim.

Sitede Paylastıgım Rainbow Resimlerin Bir Çogu Alıntıdır.Siteyi yapmaya fırsatım olmadıgı için örnek resim olarak koydum.

Fakat şuan kendi çiftimde yavrularım ve damızlık çiftlerimde mevcut.

Birazdan  4 adet Rainbow  2 adet Lütino 2 adet Limon sarısı Rainbow Kusundan cıkan yavrularımı satış ilanı vericem.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Abla demek çok isabetli bana büyüklerim bile abla diyor, yani bizde örfen kullanılan ve saygı içerikli  bir söz. Çok teşekkür ederim. Bilhakis aksine memnun oldum.

İnşallah emeğinin karşılığını alırsın. Tebrik ederim gelişme gayreti en güzel harekettir. Hem kendini hem hobini ileriye taşırsın.

Başarılarının devamını dilerim.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BEYAZ DEĞİRMEN İLE KIYASLADIM  BEN SADECE İŞİN İÇİNE KARGO GIRINCE PAHALI OLUYOR

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
beyaz degırmen 55 tl olan yemı 68 cıkarıyo ve sız yıne burdakı fıyatlara pahalımı dıyorsunuz yanı anladıgım kadarıyla