Gündüz kuluçkada ama geceleri yatmıyor Lütfen bir fikir verin...

koray61

Yeni Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
günaydın
Arkadaşlar kuşumuz yumurtladı ve yumurtlamaya devam ediyor ama sıkıntımız şu gündüz dişimiz gayet anne gibi yumurtaların üzerinde kuluçkada sadece dışarıya pisleme ve yem almaya çıkıyor 5 dakkika tünekde durup geri  kuluçkaya yatıyor Ama gece akşam hava kararmasıyla beraber yuvalıkdan çıkıyor ve tünekde duruyor gece hiç yuvalığa girmiyor sabah bir bakıyorum yine yuvalıkda yatmış  ...Daha önce başınıza geldimi bilgisi olan varmı kuslarım kapalı balkonda kimseden rahatsızda olmuyorlar yerleri güzel.. Yemini suyunu eksik etmiyoruz Sizce nasıl bir yol izlemeliyim...

koray61

Yeni Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
günaydın
gece söyle sokağın loş ışığı vuruyor yemliği suluğu ve dişi erkek birbirini görebilecek kadar ışık alıyor tabi yuvalığın içi kapkara oluyor

koray61

Yeni Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
günaydın
Yokmu böyle bir durumla karşılaşan? veya buna bir çözüm fikri olan  ??? ???

koray61

Yeni Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
günaydın
dişinin ilk kuluçlası ve ilk yumurtasını kırdı ve yedi  ikinci ve üçüncü yumurtaya yatıyor dahada yumurtlayacak gibi ama dediğim gibi sadece gündüzleri yatıyor geceleri tünekde eşinin yanında... hatta bu sabah  güneş doğdukdan sonra yuvalıkda erkekde onunla beraber yatıyordu.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ilk kuluçkada aksaklıklar olabiliyor, ancak kuşların bakımların gözden geçirin (mama ve kalsiyum takviyesi) ve
kuşların bulunduğu ortam vs. önemlidir, küçük bir gece lambası da yararlı olacaktır..

koray61

Yeni Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
günaydın
ilgine teşekkür ederim gece lambasını dikkatte alacağım bakım mama vs ile ilgileniyorum tekrar teşekkürler.

koray61

Yeni Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
günaydın
Selam Mert Aydın gerçekden teşekür ederim dün akşam kafesin başına gece lambası koydum ve tüm geceyi yuvalıkda kuluçkada geçirdi bu arada yeni bir yumurta daha gelmiş dün akşam farkettim. :D

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Koray GÜNAYDIN' Alıntı:
Selam Mert Aydın gerçekden teşekür ederim dün akşam kafesin başına gece lambası koydum ve tüm geceyi yuvalıkda kuluçkada geçirdi bu arada yeni bir yumurta daha gelmiş dün akşam farkettim. :D
gözün aydın
ayrıntılar önemlidir:)