Günü geldiği halde çıkmayan yumurtalar

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
arkadaşlar merhaba. 4 adet yumurta var. dişi gayet güzel oturuo üstünde. sadece dışkı ve yem yemek için çıkıyo kafesten. ilk yumurta ayın 8. de oldu, normalde 27 sinde çıkması lazım die bekliyoruz ama çıkmadı.  çıkma süresinde uzama veya kısalma olabileceğini öğrendim. 1 kez olsun dokunmadım yumurtalara ve onların bulunduğu odaya sadece yatmak için giriyorum.  Acaba uzama olduysa sürede en fazla ne kadar beklemeliyim? icon_think

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Muhammet bey acele etmeyin..kuluçka süreleri 2 3 gün sarkabilir..telaşa gerek yok gayet normal..siz sabredin ve sadece yemini suyunu vermek için kuşlarınızı rahatsız edin..diğer zamanlarda bırakın kendi hallerine..

hayırlı haberlerini bekliyoruz..

iyi forumlar..

saygılarımla..

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
çok teşekkür ederim. hayırlı haberler vermek niyetiyle. sağolun

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
YUMURTALARIN DOLU OLUP OLMADIĞINI KONTROL EDİN EĞER YAPAMIYORSANIZ ÜRETİMHANESİ OLAN TANIDIĞINIZDAN YARDIM İSTEYİN GÜNÜ GEÇEN YUMURTALARI SİZİN KIRMANIZ GEREKİR......... KONUYLA İLGİLİ OLARAKSİTE FORUMDA BULUNMAKTADIR..........

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Işık tutma,ılık suya filan koyma onları biliyorumda dişiyi rahatsı etmek istemiyorum.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Serkan ERKAN' Alıntı:
Muhammet bey acele etmeyin..kuluçka süreleri 2 3 gün sarkabilir..telaşa gerek yok gayet normal..siz sabredin ve sadece yemini suyunu vermek için kuşlarınızı rahatsız edin..diğer zamanlarda bırakın kendi hallerine..

hayırlı haberlerini bekliyoruz..

iyi forumlar..

saygılarımla.. +1

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Arkadaşlar kpss ye hazırlnyrum vakit ondan geç oldu =) az önce kontrole gittim kulagımı yuvalga yaklastırdm yumurtalardan birinden ses geliyo. mutlu oldum dogrusu. hadi hayırlısı =)

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
İlk yavrumuzu aldık :) ufacık çirkin bişi :) hepinize teşekkürler.