Gürkan ÖZTÜRK-Yılmaz KURŞUN ve Jumbo yavrularım

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Selamlar,
Dün öğlen saatlerinde forumdan bir abimizin önerisiyle alel acele İstanbul'dan Ankaraya yolculuğa çıktım arabaya atladığım gibi gece kendimi birbirinden güzel tombik jumboların arasında buldum :)
Gürkan ÖZTÜRK abimizden bahsediyorum tabiki.Evini hiç bilmediği,daha önce tanımadığı görmediği bir adama açtı ve birçok şey öğretti ,extra hediyelerinide söylemeden geçemiyeceğim.
2 adet yavru jumbo almış bulunuyorum,azönce yeni evlerine kavuştular,inşallah bu aileye bende katılacağım,evimin sıcak kapılarını,sevgimi,ilgimi onlarla paylaşmaktan mutluluk duyacağım.
Yılmaz abininde beni daha önce hiç görmemiş tanımamış olmasına rağmen gösterdiği yardımseverlik ve ilgisinden dolayı özel teşekkür ediyorum,en kısa zamanda onunlada Eyüp'te ziyaret edip bir çayını içmek istiyorum.

Yılmaz KURŞUN ve Gürkan ÖZTÜRK abime Selamlar Saygılar

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Hayırlı olsun Mustafa  çok sevindim  dostluklar daimi olsun ne renk aldın yavruları :D confusedtw

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Murat AŞKIN' Alıntı:
Hayırlı olsun Mustafa  çok sevindim  dostluklar daimi olsun ne renk aldın yavruları :D confusedtw
Teşekkür ederim yazılanlar için

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mustafa bey,

Bende iyi niyet dileklerin için teşekkürlerimi sunarım.Gecenin bir yarısı olmuş olmamış farketmez.Mühim olan dostluktur kardeşlikdir.İnsanlık kalıcı kuşlar geçicidir.
Önemli olan paylaşmak bildiğini öğretmek, bilmediğini öğrenmekdir.Gerçekten kümesimin en vasıflı kanlarına sahip oldun.Özellikle erkek seninde canlı olarak gördüğün üzere çok vasıflı abilerin sıradaki kardeşi.Dişi ise yavru verdiğinde eminim çok entersan yavrulara sahip olacaksın.Tam bir renk kuşu.
Tüylerince yavru alman dileği ile...

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Benimkilerin kardeşleri hayırlı olsun:)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Yavru Jumbolarınız hayırlı olsun Mustafa bey. Şüphesiz; Kuşlarınız çok şanslı olacak. Onlara çok iyi bakacağınızdan eminim.
    Gürkan ÖZTÜRK  kuşlarının yavrularıyla yarışmalarda derecelerde kazanabilirsiniz. Tekrar hayırlı olsun..

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      Yavru Jumbolarınız hayırlı olsun Mustafa bey. Şüphesiz; Kuşlarınız çok şanslı olacak. Onlara çok iyi bakacağınızdan eminim.
    Gürkan ÖZTÜRK  kuşlarının yavrularıyla yarışmalarda derecelerde kazanabilirsiniz. Tekrar hayırlı olsun..
Teşekkür ederim üstad...

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Mustafa bey,

Bende iyi niyet dileklerin için teşekkürlerimi sunarım.Gecenin bir yarısı olmuş olmamış farketmez.Mühim olan dostluktur kardeşlikdir.İnsanlık kalıcı kuşlar geçicidir.
Önemli olan paylaşmak bildiğini öğretmek, bilmediğini öğrenmekdir.Gerçekten kümesimin en vasıflı kanlarına sahip oldun.Özellikle erkek seninde canlı olarak gördüğün üzere çok vasıflı abilerin sıradaki kardeşi.Dişi ise yavru verdiğinde eminim çok entersan yavrulara sahip olacaksın.Tam bir renk kuşu.
Tüylerince yavru alman dileği ile...
dostluklarınız daim olsun

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
Teşekkür ederim yazılanlar için

MAŞALLAH çok güzeller gürkan beyin kuşlarınıda  çok begeniyorum kaliteli  yılmaz abininde dediği gibi yarışmalara bile girersin o vasıfta kuşlar  tekrar hayırlı olsun kardeşim