&&&& GÜVERCİN &&&& (YARDIM)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
S.A öncelikle tüm dostlara hayırlı akşamlar çalıştıgım yerde  şimdilik bir çift kalabilcek tarzda (yuvalık,kümes) yaptım  alıcağım 1 çift güvercin için  işte asıl sorun şurda :D zerre kadar güvercinden anlamıyorum  alıcağım güvercin için yardım istiyorum ne alabilirim ? ırk olarak  oyuncu kuş istiyorum çalıştıgım mekanın bahçesi var  geniş ve açık bi alan  istanbulda yaşıyorum ırk konusunda , istanbulda nerden temin edecegim konusunda  ,genç yaşlı ayrımını nasıl yapıcagım konusunda  ve en önemlisi sağlıklı olması ve kazık yememe konusunda  yardımlarınıza ihtiyacım var  yarın izinliyim  almayı düşünüyorum sizlerden gelecek olan bilğiler doğrultusunda yardım eden herkese şimdiden tşkler 

evde muhabbetlerim  iş yerindede bi çift güvercin çok güzel olucak :)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
tamam hilmi abi tşkler  walla şaşırdım haydar abiyi diyince hemen arıyorum sağol :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
inşallah istediğini bulursun mardin kuşu bulabilirsen öneririm izlemesi keyif veriyor

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
gazıantepde olsan kesın yardımcı olurdum bende 100 'ÜN üzerınde var ama istanbulda olan arkadaslar yardımcı olacaktır en kısa zamanda bulmanız dıleklerımle.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Faruk ŞANLI' Alıntı:
gazıantepde olsan kesın yardımcı olurdum bende 100 'ÜN üzerınde var ama istanbulda olan arkadaslar yardımcı olacaktır en kısa zamanda bulmanız dıleklerımle.
çok sağol abi

cetinky

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
KAYA
murat bizim buralarda olsan yardımcı olurdum ama istanbul nasıl  bilemiyorum taklacı felan olur oralarda bizim burda farklı taklacı  ucurmazlar

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Çetin KAYA' Alıntı:
murat bizim buralarda olsan yardımcı olurdum ama istanbul nasıl  bilemiyorum taklacı felan olur oralarda bizim burda farklı taklacı  ucurmazlar
tşkler çetin abi ilğin için