güvercin yumurtasını ellersem sorun olur mu

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Yem ile suda benden deyip ( zaten öyle yapiyorsunuz  :D ) hic bir$ey yapmayin !

Gidip geliyor ise büyük itimál ile orayi benimseyip begendi  ;)

Sülalesini cagirmaya gitmi$tir Istanbul Eminönünden  smileki C:) rotfl

Hic bir$ey yapmayin  icon_naughty

:D

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Balkonuzun güzelliginden degil, ... oraya belki son anda ve kendinden olan bir parca olan yumurtalar icin gelip gidiyordur, ... hani eli olsa alir ba$ka yere götürür, ... onuda yapamadigina göre, ...  8)

Siz ona tahammül ediyorsaniz gerisi kolay, ...

Siz i$inize gücünüze bakin, oda kendi i$ine baksin, ... yaban oldugu icin cabuk huylanir, ... huylari öyle, ... idare edin i$te birbirinizi  ;)
Varim fakat yokum farz et misali, ...

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
işte murat bey dün yattı saksıda yarım saat sonra kalktı gitti ne hassasmış yahu benimde kafam karıstı yanına kadar gıdıyo ama yatmıyo. Alıp güzelce eskı halıne getırsem yatar sanıyorum. Sizde ellemeyın dıyosunuz pekı bekleyelım

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
eşim saksıdan aldı tekrar eski yerine koydu 5 dakika sonra geldi oturdu yumurtalarına. Simdi de dün bütün gece yatmadılar ya acaba yumurtaları zarar görmüş olabilir mi?

dnz

Yeni Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
mevlut
Dişi öğlen kaçmış kafesten akşam gelince yumurtaların olduğu yuvanın altına sıcak su torbası koydum yumurtadan çıkma sanşları olur mu? Dişi 1 haftadır yatıyordu

dnz

Yeni Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
mevlut
Birde o yumurtalar soğukta beklemiş akşama kadar...sonra gelince bilmeden aldım elimde ısıtmaya çalıştım. ;(( çok üzgünüm  icon_think

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Üzülmeyin  friend

Her$ey nasip ve kismetden ibaret, az veya cok en azindan, ...

Henüz 1 haftadir yatiyorsa ayni zamanda ba$ka ciftlerde yumurtlamadilar ise i$iniz cok zor, ... hic ümitlenmeyin  :(

Hani yumurtalari oraya buraya kaydirabilirdiniz, ... fakat durum tek cift`den ibaret ise yapacak pek bir$ey yoktur, ...

Üzülmeyin yeterki, ... kacacagi varmi$, ...

dnz

Yeni Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
mevlut
Tek çiftti üzerlerine pamuklar koydum yuvanın altında sıcak su torbası var devam etsem çıkarlar mı ben beslerim onları :(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Deniz hanım o şekilde yavru çıkmaz malesef boşuna uğraşmayın ayrıca diyelimki çıktı yumurtadan yeni çıkmış bir yavruyu siz besleyemezsiniz.