+1Alpay BİLİR' Alıntı:Dışkısını görmeden hasta olup olmadığını bilmek imkansız ama adım kadar iyi bildiğim bir şey varki bu şekilde hastalık şüphesi taşıyan rastgele yakalanmış bir kuşu kümese sokmak,kümese el bombası atmakla aynı anlama geliyor..
inşallah sen de bu kuşu kümese sokmamışsındır Faruk..
Sineklerin sana bi zararı olmaz insana gelmezler.Ö.Faruk ATEŞ' Alıntı:ABİLER BEN GÜVERCİN BESLEMİYORUM BİR ÇİFTHANEYE KOYDUM SUAN EĞER MAHALLEDEKİ ABİLER ALIRSA MUHABBETLE TAKAS YAPICAM AT SİNEKLERİNE GELİNCE ACABA ÖLÜMCÜLLER Mİ BİRDE DIŞKISI SADECE YEŞİL...
kuşa zararı olur mu? Güzel kuşa beniyor sağlamsa kumes kurabilirim İNŞALLAH...Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Sineklerin sana bi zararı olmaz insana gelmezler.
bende yıllarca besledim ama sana kümes kurdurabilecek kadar iyi bı parça olacağını hiç sanmam nacizane fikrimÖ.Faruk ATEŞ' Alıntı:kuşa zararı olur mu? Güzel kuşa beniyor sağlamsa kumes kurabilirim İNŞALLAH...
piyasası nedir bilmem paçalı-donlu- cıbıl bunlar fiyatı etkiler eskiden paçalı arablar değerliydiÖ.Faruk ATEŞ' Alıntı:sizce ne kadar eder siyah tırnak ve gaga arap dişi 25-30 tl ederse muhabbetle değişiyim
Valla çok dopğru,Ozan KARABULUT' Alıntı:Güvercin severlerin bi lafı vardır ''Kuşun iyisi havadan gelir''