GÜZEL BİR ORGANİZASYON(EMRAH MUSAYIN)

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Bugün taaa İstanbuldan ve Karamürselden davetime icabet eden Haydar KARAÇAL VE Hilmi AKYILDIZ abimizi ağırlamanın mutluluğu içindeyim.İnşallah onları iyi bir şekilde ağırlayabilmişimdir.Onlara ve bu organizasyonda bizi yanlız bırakmayan bursalı üreticiler Hasan ALTINİĞNE,Ahmet SALMAN,İsmail ODLUYURT,Tezcan ÇALIŞKAN ve Ercan abimizede bir kez daha teşekkür ederim.

Bunlar benim üretimhanemdeki görüntüler.Yağmur bile mangalı yakmamıza engel olamadı. :)

Bunlarda son olarak Hasan ALTINİĞNE abimizin üretimhanesine yapmış olduğumuz ziyaretin görüntüleri.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
EMRAH BEY BİR DAHAKİ SEFERE BENİDE ÇAĞIRIRSAN SEVİNİRİM HİLMİ ABİM GELMİŞ BENİM NASIL HABERİM OLMADI BENDE ÇOK SEVERİM TANIŞMAYI VE DEĞİŞİK ATMOSFERLERİ YAŞAMAYI ....ALLAHA EMANET OLUN.......... alkisd alkisd

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
EMRAH BEY BİR DAHAKİ SEFERE BENİDE ÇAĞIRIRSAN SEVİNİRİM HİLMİ ABİM GELMİŞ BENİM NASIL HABERİM OLMADI BENDE ÇOK SEVERİM TANIŞMAYI VE DEĞİŞİK ATMOSFERLERİ YAŞAMAYI ....ALLAHA EMANET OLUN.......... alkisd alkisd
Kapımız herzaman herkese açık ziyaretime gelen tüm arkadaşlarımın başımın üzerinde yeri var.Bir daha ki organizasyonda sizide ağırlamaktan şeref duyarım.Saygılar.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bizi unutmussun abi aşk olsun :(

Ben biraz geç geldim. Hilmi Abi ve Haydar Abi ile tanışmış olduk.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Bizi unutmussun abi aşk olsun :(

Ben biraz geç geldim. Hilmi Abi ve Haydar Abi ile tanışmış olduk.
Özür dilerim Çoşkun geç gelince unutuluyosun bak bidakine erken gel. ;)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Özür dilerim Çoşkun geç gelince unutuluyosun bak bidakine erken gel. ;)
Estafrullah Abi. Takıldım sadece. Mangal oldugunu bilsem koşa koşa gelirdim. Bir dahakine koşa koşa gelirim smileki

Hilmi Abide şişmanlamısın diyor. Zayıfladım bile abi.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Bursaya ziyaretimiz ilk önce Can Karakoç arkadaşımızın açmış olduğu Pet Shop u ziyaret ile başladı. Daha sonra Emrah ın üretimhanesini ziyaret ettik dostları görme imkanı bulduk  tabi hem ziyaret  hem ziyafet daha sonra  Hasan Altıniğne abimizin üretimhane ziyaretiyle  çayımızı ve enfez  Selanik gevreğini yiyerek sonlandırdık.Ben Emrah kardeşimiz ve Hasan Altıniğne abimizin misafirperverliğinden dolayı kendilerine tekrar  teşekkür ederim.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
emrah çok şey kaçırmışım. inşallah birdaha ki sefere bende yanınızdayım.