GÜZEL İZMİRİN GÜZELLİKLERİ

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Ali abi soğuk moğuk dinlememişsin...maşallah çok güzel kuşlar.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH BU SALONU GORMEK BEN DENIZEDE NASIP OLDU MAAŞALLAH

ALİ UNAL ARKADAŞIMIZA RAFET TANIŞ USTAMIZA VE ABIMIZE ALPAY BILIR USTAMA VE DUAYENİMİZE BU ETKINLIKTE EMEKLERI BULUNAN VE ŞU AN PAYLAŞIM YAPMAKTA OLDUĞUMUZ DUNYANIN EN BUYUK SITEMIZE SELAHATTIN LOKOMOTIF ABIMIZE HUZURLARINIZDA TEŞEKKUR EDER SAYGILAR SUNARIM
  RESIMLER SONRA YAVAŞ YAVAŞ ACELE YOK

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Şahsen bende misafir olarak gezmeye gittim. Ortam cok guzeldi her sey düzenliydi. Yarismaya katilan kuslari az cok gorebildim o kuslarda müthisti. Bu organizasyonu düzenlemede emegi gecen arkadaslara sahsen cok tesekkur ederim. Bu gibi etkinlikler İzmir ve cevresinde imkan varsa daha da arttirilmali diye dusunuyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel kareler. Paylaşım için teşekkürler

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
kuşlarınızın maşallahı var sebahattin bey,bende cumartesi oradaydım belki görmüşsünüzdür tekerlekli sandalyeyle gelmiştim sitede yeni olduğum için sizlerle tanışmamıştım yoksa mutlaka  merhaba derdim sizlere. Bence organizasyon başarılı değildi çünki salon o kadar soğuktuki ben bile fazla duramadan çıktım. İnşallah başka zaman birebir görüşmek nasip olur

goldhinch77

Üyemiz
Adı
sebahattin
Soyadı
şen
Mehmet ULAŞ' Alıntı:
kuşlarınızın maşallahı var sebahattin bey,bende cumartesi oradaydım belki görmüşsünüzdür tekerlekli sandalyeyle gelmiştim sitede yeni olduğum için sizlerle tanışmamıştım yoksa mutlaka  merhaba derdim sizlere. Bence organizasyon başarılı değildi çünki salon o kadar soğuktuki ben bile fazla duramadan çıktım. İnşallah başka zaman birebir görüşmek nasip olur
mehmet bey ; size katılıyorum düzen olarak iyiydi fakat ortam soğuktu ve kuşlarda etkilenmişti biz gündüz bulunmamıza rağmen  soğuktu kuşlardan bazıları etkilenmişti ishal olup bozulan kuşlar vardı ama yinede böyle organizasyonların arttırılıp üretici ustalarımızın,abilerimizin,dostlarımız önlerindeki engeller aşılacaktır bu sektörün hak ettği yere varacağına inanıyorum.