Güzellik

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Sidar SARIKAYA' Alıntı:
maşaallah hepsi birbirinden güzel.
bir de sorum olucaktı.
ilk resimdeki kuşun rengi çok az bulunan bir renk mi?
hemen hemen aynısı 8 aylık erkek bende de var onun için soruyorum.
Evet tonlarına dikkat ederseniz aralarda yeşilimsi renkler mevcut. O desen üzerine o renkler ortaya böyle bir güzellik çıkarıyor. Yakalaması zor mutasyonlar. Zaten sadece bende yok :) olan arkadaşlar paylaşıyor paylaştıkça gözümüz gönlümüz açılıyor :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Aslında yarım hilfsider. Biraz daha yoğun olsa ya da değişik çeşitleri var, bu da hilfsider türüne girer sanırım :)
Uygun eşleştirme yapıp tam hilfsiderlar almak nasip olur inşallah. Ustalar uygun eş konusunda yardımcı olursa güzel bir yavru sirkülasyonu başlar sanırım.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Mavi üzerine yeşil tüy atmış. Çok farklı bir kombinasyon tebrik ederim yakalamışsınız.

Birde o beyaz çok güzel. Vede. O mavi nasil bir dombili insanın mıncırası geliyor. Nedir o öyle acaba normalmi ırkına göre o kilo? Ben resmen bayıldım o maviye tavuk gibi olmuş butlu butlu.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Canan NUMAN' Alıntı:
Mavi üzerine yeşil tüy atmış. Çok farklı bir kombinasyon tebrik ederim yakalamışsınız.

Birde o beyaz çok güzel. Vede. O mavi nasil bir dombili insanın mıncırası geliyor. Nedir o öyle acaba normalmi ırkına göre o kilo? Ben resmen bayıldım o maviye tavuk gibi olmuş butlu butlu.
:) o daha ucbucuk aylik bir ingiliz masallahi var anne baba iyi kan e birde iyi bakim olunca oyle pilic gibi oluyor :) tesekkur ederim