'' 🐣 Biotin kullanan arkadaşlar. Varmı.!!! 📌

oknakn3459

Takipçi Üyemiz
''Arkadaşlar bugün bir tavsiye ile eczaneden biotin aldım. Kullanan arkadaşların kullanımı hakkın'da tavsiyelerini almak isterim. Biraz araştırdım facebook'tan kanaryam okan'a danıştım. İçeriği güzel kullanmadığım bir şey dedi sadece için'de zararlı Olarak LAKTOZ varmış.  Bilgilendirmek istedim. bilgi paylaştıkça güzeldir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orkan

Yeni Üyemiz
Adı
Orkan
Soyadı
ORMAN
B7 Vitamini (biotin) hayvanlarda  genel olarak tüy ve tırnak gelişiminde kullanılan bir tür vitamindir.Tüy dökülmesi mevcutsa durdurur, ek olarak tüylerde canlılık ve parlaklak verir.Çokda etkili bir vitamindir.Aşırı olmamak kaydı ile kullabilirsin.Genel olarak bütün hayvanların yemlerinde katkı olarak kullanılmaktadır.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ben kullanıyorum. Suda eriyen vitaminlerden olduğundan aşırısı olmaz. Fazlası böbreklerden atılır. Çok kullanılırsa tüye sokar. Ama tüy, deri, tırnak kalitesini arttırır. Tüy kaybını önler.
Benim toz vitamin katkımın içinde mevcuttur. Vitamin uygulamasında ilave olarak veririm. Kullanmaya başladığımdan beri show kuşlarının görüntüsü iyileşti.

oknakn3459

Takipçi Üyemiz
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Ben kullanıyorum. Suda eriyen vitaminlerden olduğundan aşırısı olmaz. Fazlası böbreklerden atılır. Çok kullanılırsa tüye sokar. Ama tüy, deri, tırnak kalitesini arttırır. Tüy kaybını önler.
Benim toz vitamin katkımın içinde mevcuttur. Vitamin uygulamasında ilave olarak veririm. Kullanmaya başladığımdan beri show kuşlarının görüntüsü iyileşti.
ewet kuşum tüyde olduğu için hafta'da iki sefer kullanıyorum bakacagım sonucuna tşk yorumlar için arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.

ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq

''Tapatalk kullanarak  iPhone iOS tarafından gönderildi.

yumu55

Yeni Üyemiz
Adı
UMUT
Soyadı
ÖZEN
1 lt suya kaç tablet atılır yada kullanım şekli nasıldır ?