I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 2 Mar 2011 #21 ARADA GİRMİYORUZ FAKAT SİTEDE KONULARDA OKADAR ÇABUK İLERLİYORKİ BAZEN İKİ SAAT SONRA ÜSTLERDEN KAYBOLUYOR HAYIRLI ÜRETİMLER
ARADA GİRMİYORUZ FAKAT SİTEDE KONULARDA OKADAR ÇABUK İLERLİYORKİ BAZEN İKİ SAAT SONRA ÜSTLERDEN KAYBOLUYOR HAYIRLI ÜRETİMLER
E elaziz2316 Guest 2 Mar 2011 #22 Ahmet SALMAN' Alıntı: ismail,selahattin abiden alacaklı olduğun pastayı ben ikram edebilirim,seni hergün çağırır yoksa gel pastanı ye borçlu kalmak beni rahatsız eder diye,selahattin abiden bir ara hep beraber yeriz inşallah Genişletmek için tıkla ... Pasta alacağım 2 oldu. Ne zamandır ziyaretinize gelmeyi düşünüyorum da bir türlü denk getiremedim. Ama inşallah en kısa zamanda ziyaretinize gelecem.
Ahmet SALMAN' Alıntı: ismail,selahattin abiden alacaklı olduğun pastayı ben ikram edebilirim,seni hergün çağırır yoksa gel pastanı ye borçlu kalmak beni rahatsız eder diye,selahattin abiden bir ara hep beraber yeriz inşallah Genişletmek için tıkla ... Pasta alacağım 2 oldu. Ne zamandır ziyaretinize gelmeyi düşünüyorum da bir türlü denk getiremedim. Ama inşallah en kısa zamanda ziyaretinize gelecem.