haftalık program eleştirilerinizi bekliyorum

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar selam. evimde beslediğim 2 çift ve tek bir kuşum var. Onlar için hazırlamış olduğım haftalık besin programı aşağıdaki gibi. eleştiri ve önerileriniz bekliyorum.

1. gün: elma sirkesi+yem
2. gün. yem artı+su+ yulaf içi
3. gün: sodalı su+ yem
4. gün: çimlenmiş buğday+ su
5. gün: vitamin destek (avivit) + mama (diazyme katkılı)
6. gün: sodalı su+yem
7. gün: yem+su+ sebze meyve

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
sodalı su ve elma sırkesını nasıl hazırlayıp verıyorsunuz ve ne amacla verıyorsunuz acaba

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
sirkeyi iç parazitler için suluğa 4 damla,
maden suyunu da mineral için veriyorum.
bir sade sodayı 1 ltlik kabta iyice çalkalayın. sonra bir su bardağı suyu üzerine ekleyip yine çalkalayın ve yarım suluk şeklinde verin. doğal mineral kaynağıdır.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
fakat bu topiğin altındaki yorumları da okudum karahan kardeş. üstadların çoğu elma sirkesinden vazgeçmem diyor.özellikle günay dönmez beyin yazısı epey etkileyici.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
doğrudur  ama  kullandıklarını  bende  biliyor  ve  okuyorum ama  her  nedense ben  biyolojik bulgulara bi hayli takıldım  ve  kullanmadım sorunda  olmadı  hamd olsun ben sadece  konuyla  ilgili merakınızı gidermek için size yol gösterici bir yönelge  teklifi yaptım karar tabiki sizin....

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
eyvallah karahan kardeş duyarlılığın için. ben de yaklaşık 3 aydır her konunun her iletisini takip ettim ve bu sirke ile soda olayını sordum. özellikle üstadların tavsiyesi etkili oldu. bence tecrübe bu işte öenmli. fakat kullanmayanları da neden kullanmıyorsunuz diye de eleştirmeye hakkımız yok elbet.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Heryerden edinebileceğimiz salatalarda vs kullandığımız elma sirkeleri SİRKE RUHU içeriyor.Sirke ruhu çok keskin kokulu ve çok asidik bir maddedir ve kesinlikle uzun süre(zayıflamak için kullanan müşterilerim vardı bu market sirkeleriyle hastanelik olanlar vardı) KULLANILMAMALI!!!
Uzun süre kullanımlarda Mide zarındaki mukoza tabakasını aşındırarak delici etkide bulunabilmekte.
  Evde veya organik sertifikalı olarak satılan sirkeler tam tersine kesinlikle insan sağlığına faydalı,Peygamber efendimizinde hadis-i şeriflerinde bahsettiği gibi büyük şifalar içeren bir nimet.Tabiki doğal olanı katkısız ve sirke ruhu içermeyeni.
  Hayvanlara verilip verilmemesi konusunda fikir öne süremem,ben bitkisel ürünler konusunda işin ustalarından uzun süre dükkan işletip kurs gördüm ama dediklerim sadece insanlar içindir.
Sen veriyormusun derseniz?
Evet ben organik sirke kullanıyorum hayvanlarıma ara sıra,vücutlarındaki toksinleri temizleyici olması sebebiyle,hem tedavilerinde hemde beslenmelerinde,değişik bitkisel ürünlerde kullandığım oluyor çeşitli durumlarda,bazen 1-2 damla zencefil suyu bazen birkaç damla isveç iksiri gibi..

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
peki arkadaşlar avivit ve diazyme'ı mamaya karıştırarak mı vereyim yoksa suda çözeltip mi? ben aviviti suda diazyme'ı mamada verme taraftarıym ama sizin de düşünceleriniz almak isterim

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
fakat bu topiğin altındaki yorumları da okudum karahan kardeş. üstadların çoğu elma sirkesinden vazgeçmem diyor.özellikle günay dönmez beyin yazısı epey etkileyici.
günay bey diyorsa olay bitmiştie tam profosyonel birisi.... alkisd alkisd

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
elma sirkesinin tek zararı fazla kullanımda kuşu zayıflatır.gayfası ise çok

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
sıddık bey, çok derken haftada 4 damla sanırım çok değildir  :)