Hainks Mama Katkısı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selam arkadaşlar, içinizden bazılarınız biliyor olabilir, bundan birkaç ay önce Natural Biotope adında bir Mama Katkısı çıkardık. Derneğimiz ve forum üyelerinden birkaçı bu yeni ürünü denediler ve kendi face sayfalarında yorumladılar, umarım zaman ayırıp burada da yorumlarını sizlere paylaşırlar. Ürünümüz çok yakında perakende ve toptan olarak kendi websitesinden satışa sunulacak fakat bu yeni ürünü hizmetinize hemen sunmak istedim ve bu ilanı açtım.

Haink’s Natural Biotope mama katkısı özellikle doğa ve kafes kuşları için hazırlanan mamalarda, mamayı çeşitlendirmek ve besin değerini yükseltmek için üretilmiştir. Haink’s mama katkısı tamamen doğal, tatlandırıcı veya aroma verici maddeler içermeyen, %100 doğal bir üründür.

23 çeşit tahıl ve 14 çeşit faydalı bitkilerin öğütülmüş halinden oluşmaktadır.
Tamamen doğal Omega 3 ve 6, protein ve karbonhidrat içeren tahılların dengeli karışımı sayesinde hazırladığımız mamaların besin değerini yükseltmekte, daha sağlıklı yavru gelişimi sağlamaktadır. Haink’s mama katkısı sayesinde yavrular 4-5 gün erken yeme düşmekte. İçeriğinde bulunan lif yapıcı tahıllar sayesinde yavrulardaki kaslı yapı rahatlıkla gözlemlenebilir, yavrular kaslı ve güçlü gelişiyor. İçeriğinde bulunan faydalı bitkiler sayesinde kuşlarımızın bağşıklık sistemi güçleniyor, hastalıklara karşı dirençleri artıyor. Bu ürün 2013 yılı sonundan bundan birkaç ay öncesine kadar ARGE aşamasındaydı ve birkaç değişik üretimhanede, farklı cins kuşlar üzerinde denendi, sürekli geliştirildi ve şuanda olan son halini aldı.
Haink’s Mama Katkısı listedeki kuşlar için kullanımı uygundur
  • Tüm Kanarya ırkları
  • Saka, İskete, Bülbül ve Florya gibi doğa kuşları.
  • Zebra, Bengal, Çilek, Parrot, Çim, Baykuş, Gouldian gibi ispinoz türleri.
  • Jaco, Amazon, Ara ve Macaw gibi büyük papağan türleri.
  • Muhabbet kuşu, Sevda, Cennet, Sultan ve Forpus papağanı gibi küçük papağan türleri.
  • Güvercin, Bıldırcın, Keklik ve Süs Tavukları gibi diğer kümes kuşu türleri.
Kullanma Talimatı Haink’s mama katkısının kullanımı çok kolay, 500gr kuru (veya nemli) hazır mamaya 3 ölçek Haink’s mama katkısı ilave edilip iyice karıştırınız. Ondan sonra kuşlarınızın sevdiği sebzeler, haşlanmış yumurta gibi besinleri ilave edilip tekrar karıştırınız, mamanız kullanıma hazırdır.

Saklama Koşulları
  • Haink’s mama katkısını kuru ve serin yerde saklayınız. Sıcak havalarda buzdolabında saklayınız.
  • Haink’s mama katkısı ambalajı içine ıslak kaşık veya ölçek sokmayınız.
Şu an için 2 değişik ambalaj gramajımız mevcut, 700rg ve 1500gr. Ambalajı ışık nem su hava geçirmeyen doypack aluminyum torba. Şu an mevcut stok durumumuz her gramajdan 50 şer adet. Bunların son kullanma tarihi 30.02.2016.
Fiyat, sipariş ve kargo
  • 700gr Haink’s mama katkısı - 25 TL
Bu fiyatlar websitemizde perakende satışı fiyatları ile aynıdır, adres - http://hainks.com . Derneğimiz ve forum üyelerimize özel indirim kuponları istifadelerine sunulacak. İnternet kullanmak istemeyen arkadaşlar, siparişlerinizi forumdan özel mesaj olarak veya doğrudan telefonla veya SMS ile verebilirsiniz.

Siparişlerinizi verirken adınızı, kargo adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi unutmayın. Tüm kargolar anlaşmalı olduğumuz Aras kargo ile gönderilecektir, kargo masrafları alıcı tarafından karşılanacaktır.

Ödemelerinizi kredi kartı, Banka Havale-EFT olarak veya Posta Çeki hesabımıza yapabilirsiniz. Dilerseniz kapıda ödemeli seçeneğini de kullanabilirsiniz, kapıda ödemeli seçeneğinde kargo firması ek olarak Tahsilatlı Kargo Hizmet Bedeli de alacaktır...bu sipariş tutarınıza göre değişiyor, ama en az 5 lira oluyor bilginiz olsun.
Elbet ayrıcalığınız olması gerek, derneğimiz ve forum üyelerine 100 TL ve üzeri siparişlerinize ücretsiz kargo uygulanır. Bu nedenle örneğin ayni bölgede yaşayan hobici ve üretici arkadaşlarımız siparişlerini toplu şekilde verebilir ve kargo masrafları olmaz.

Sipariş Telefonu - 0541 674 20 92

Sormak istediğiniz birşey olursa herzaman telefon açabilirisiniz, bu ilanın altına yorum da yazabilirsiniz. Umarım bu yeni ürünü dener ve kuşlarınız memnun kalır.

İlan Düzenleme

02. 02. 2015 tarihinden itibaren  PTT Kargo ile Kapıda Ödeme seçeneğimiz mevcut olacak, siparişlerinizi kapıda ödemeli verebilirsiniz.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hayırlı satışlar sanalpazar türünde bir internet üzerinden olsa da iyi olur düşüncem

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sanal Pazarı alternatif olarak aklımızda var, çok güzel fikir hem alıcı açısından kargo masrafı da daha uygun. Değerlendirelim, teşekür ederim...hazır olunca sanalpazarı linkini bu konuya eklerim.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
İnşallah hem alım satım daha pratik olur teşekkür ederim ilginiz için

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hem Gaga taşı da burdan temin edilir

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Deneyen Kullanan ve Ankaradaki arkadaşlarımıza numuneleri veren kişi olarak hep olumlu yorumlar aldım. Bu konuda da özelden referans verebilirim. Tabi burda kuş bunu yiyince bir haftada patlayacak gibi bişey yok zaman içerisinde gözlemleyerek faydalarını ve kuşların mamayı nasıl iştahla tükettiğini görebilirsiniz. Gerçekten yerli üretimde kaliteyi yakalamak adına bu gibi projeleri desteklemek şart. Sonra Türkiyede niye yok hep mi Avrupa demekten kurtulamıyoruz. Ankaradaki üretici arkadaşlar ben toptan getirtmeyi düşünüyorum ayrıca Günay abiden bi kampanya da isteriz sizin talepleriniz doğrultusunda başlık altında talep eden Ankaralı üreticiler için bu organizasyonu yapabilirim. Uzun zamandır da yapmıyorduk iyi olur :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
uzun süredir kullanıp onayladıgımız ve paylastigimiz bi ürün arkadaslar,hersey paylastıkca coğalır gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Teşekürler Mert usta, bu arada fırsat bulmuşken Behsat Tiğiz dostuma tekrar teşekür etmek isterim, bu projenin esas teşfikçisi kendisidir. Ürünü geliştirme aşamasındaki yardımlarından dolayı teşekür ederim.

Neden olmasın Haydar usta, senin herzaman başarılı organizasyonların var, talep toplayın yollayalım.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Teşekürler Mert usta, bu arada fırsat bulmuşken Behsat Tiğiz dostuma tekrar teşekür etmek isterim, bu projenin esas teşfikçisi kendisidir. Ürünü geliştirme aşamasındaki yardımlarından dolayı teşekür ederim.

Neden olmasın Haydar usta, senin herzaman başarılı organizasyonların var, talep toplayın yollayalım.
Ben tsk ederim günayım,her zaman yanındayım

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Günay Abiye bize böyle bir ürünü sunduğu için öncelikle teşekkür ederim. Haink's'e gelince ise; bir süredir kullanıyorum ve faydasını görmedim değil. Aldığım zaman çiftlerimin bazıları yeni yumurtlamıştı ve yavru çıkışlarından sonra durumu takip edip olumlu sonuçlar aldım. Yavrular yuvadan atlayıp salmaya aldığımda ise öncekilere göre daha sağlam kas yapısına sahip olduklarını gördüm.

Tekrar teşekkürler.

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Günay bey yine biz üreticilerin raflarına değerli bir ürünü sunduğun için teşekkür ediyorum. Naçizane kampanyayı da sanal pazar vasıtasıyla yaparsanız alıcılar açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. Dört gözle kampanyayı bekliyor hayırlı satışlar diliyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Arkadaşlar SanalPazarı alternatifini bir süre için daha bekletmek zorundayız, bildiğiniz gibi ürün yeni, üretim izni ve paketleme ruhsatlarımız bekliyoruz, bu nedenle SanalPazarı alternatifi de beklemek zorunda. Şu an için dostlarımıza bu ürünü gönderebilme tek olanağımız bu şekilde. Kapıda ödemeli ptt kargo seçeneğimiz de artık mevcut.

Hayırlı akşamlar.

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Hayırlı olsun usta.
off the record söylüyorum sanalpazarda satışı direkt marka ve ürün koyarak değil de yine telefonla falan siparis alıp sonra satıcı olarak herhangi bir ürün satışı için İlan acarsiniz ilan numarasini da alıcıya soylersiniz ödemeyi yapar o da.
Misal kuş satıp kafes ilanı verenler var.
Yine böyle bi site ile alıcı kredi kartı ile ödeme taksit yapma ve uygun kargo gibi avantajlar sağlar tabi fiyata eklenmesi gereken bi iki lira komisyon olur o da satıcının takdiri :)
Tekrar hayırlı olsun

semihgul

Üyemiz
Web sitesi
www.semihgul.com.tr
Adı
Semih
Soyadı
GÜL
Günay Abi, emeklerine ve bilgine sağlık. Ben ve Çukurovadaki abilerimiz dostlarımız kullanıyoruz şahsen çok memnun kaldım. Hem show  hemde yerli salmam dan atlayan yavrularımda yeme düşmeleri, kırmaları hiç sorun olmuyor, ayrıca fiyatı çok makul 1 kg mı uzun süre gidiyor ve dal darıyı daha az kullanmamızıda sağladığı için kendi kendini fazlasıyla amorti ediyor. Şimdiye kadar 17 kg paylaştık, yakında toplu siparişim olur yine isteyen arkadaşlar var. Teşekkürler böyle bir ürünü camiaya sunduğum için.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
ŞUAN HAYDAR ARKADAŞIMIZIN TAVSİYESİ İLE SHOW KUŞLARIMDA KULLANIYORUM. İLERLEYEN ZAMANDA YAVRULARDA OLAN GÖZLEMLERİMİ PAYLAŞIRIM. BU ARADA GÜNAY BEYE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:
Hayırlı olsun. Güvercin besleyenlerin kullandığı 16 tahıl bitki özlü yem e benzeri midir?
Bahsettiğin ürünü bilmediğim için karşılaştırma yapmam zor Mehmet usta, bizim ürünümüz (Haink’s Ultimate Avian Formula) bitki özleri içermez...bitkilerin kendini (tüketilen kısımları) içerir. Tahıllar ve bitkiler maksimum faydalanma sağlayabilecek oranlarda karıştırılıp öğütülüyor, hava, işik ve nem almayan alüminyum paketlerde ambalajlanıyor.

mahir

Yeni Üyemiz
Adı
mahir
Soyadı
özarslan
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
500gr kuru (veya nemli) hazır mamaya 3 ölçek Haink’s mama katkısı ilave edilip iyice karıştırınız. Ondan sonra kuşlarınızın sevdiği sebzeler, haşlanmış yumurta gibi besinleri ilave edilip tekrar karıştırınız, mamanız kullanıma hazırdır.
3 ölçekden kastınız nedir acaba?yani gram olarak neye tekabil ediyor ?