Hakkınızı Helal Edin Gidiyorum

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Herkeze hepinize herşey için çok teşekkür ederim çok şey öğrendim bir çok dost edindim buradan Selahattin abiden Allah razı olsun ...

Daha önce askere gideceğimi bu sebeple üretimhanemi devrettiğimi açıklamıştım bugün yerim belli oldu BİLECİK JANDARMA 5 EYLÜL zamanında gitseydim geleli 2 yıl olmuştu demek böylesi daha hayırlıymış..

Geldiğimde tekrar başlıyacam tekrar burada olucam Allah ın izniyle İnşallah tekrar tekrar teşekkürler....  :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hakan kardeşim hayırlı tezkereler sana sayılı gün çabuk geçer Allaha emanet ol kardeş

E

elaziz2316

Guest
    Şu şehit haberlerinin geldiği günlerde, Allah'ım bu mubarek günlerin yüzüsuyu hürmetine birdaha zalimlere fırsat vermez inşallah. Sana ve tüm askerlerimizi Allah'a emanet ediyor ve hayırlı teskereler ile tekrar sevdiklerinin yanına dönebilmelerini niyaz ediyoruz.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
ALLAH c.c. YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİN VE TÜM MEHMETLERİN....

evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
ismail bayram' Alıntı:
hakan şimdiden hayırlı teskereler diliyorum allah a emanet ol
Teşekkürler

Sezgin ANIL' Alıntı:
Hakan kardeşim hayırlı tezkereler sana sayılı gün çabuk geçer Allaha emanet ol kardeş
teşekkürler sağolun

İsmail AKBAŞ' Alıntı:
hayırlı teskereler hakan kardeş
teşekkürler

İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Şu şehit haberlerinin geldiği günlerde, Allah'ım bu mubarek günlerin yüzüsuyu hürmetine birdaha zalimlere fırsat vermez inşallah. Sana ve tüm askerlerimizi Allah'a emanet ediyor ve hayırlı teskereler ile tekrar sevdiklerinin yanına dönebilmelerini niyaz ediyoruz.
Allah razı olsun

Refik Türk' Alıntı:
Allaha emanet sağlıcakla git sağlıcakla gel......
teşekkürler

durduacar' Alıntı:
Kardeşim allaha emanet ol...Vatan sana emanet. alkisd alkisd
teşekkürler  ;D

Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:
hayırlı tezkereler, Allaha emanet olunuz...
sağolun teşekkür ederim

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Hakan kardeşim seni tanıdığıma çok memnun oldum vatan borcudur ödenmeden bitmez güle güle git güle güle gel hayırlı tezkereler.
Allah razı olsun abi bende çok memnun oldum herşey için çok teşekkür ederim

ERDİNÇ AYARTMAZ' Alıntı:
Hayırlı tezkereler...ALLAH a emanet........
sağolun

Bilal ERDEM' Alıntı:
ALLAH c.c. YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİN VE TÜM MEHMETLERİN....

evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea
Allah razı olsun burayı çok seviyorum tekrar burda olucam Allah ın izni ile

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Sevme kızım ben 'ASKERİM' ben toz toprak kokarım. Elini uzatsan silah gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana düşman gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri nöbet tutarım, gece gelme bana parola işaret sorarım, ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım. Çünkü ben JANDARMA'yım. Elbet biter sayılı günler...

Senİ  ALLAHA Vatanı senin gibi yürekli askerlerimize emanet ediyoruz kardeşim sağlıcakla git sağlıcakla gel  ....gerçek bir dostsun  çarşı izinlerinde falan siteye girip bir asker selamı çakarsın  ::)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cihan AYTAN' Alıntı:
Sevme kızım ben 'ASKERİM' ben toz toprak kokarım. Elini uzatsan silah gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana düşman gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri nöbet tutarım, gece gelme bana parola işaret sorarım, ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım. Çünkü ben JANDARMA'yım. Elbet biter sayılı günler...

Senİ  ALLAHA Vatanı senin gibi yürekli askerlerimize emanet ediyoruz kardeşim sağlıcakla git sağlıcakla gel  ....gerçek bir dostsun  çarşı izinlerinde falan siteye girip bir asker selamı çakarsın  ::)
Sağol abi tabiki girecem çarşı da :)

Ahh bee sevdiğini bırakıp gitmek te. en zoru buuu