Hakkınızı Helal Edin Gidiyorum

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
hayırlı teskereler.mevlam seni ve tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
Hakan kardeş ALLAH a emanet ol hayırlı teskereler,

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Hakan Bilecikli birisi olarak sana memleketimin topraklarında hayırlı teskereler almanı dilerim ben bozüyükte oturuyorum ilçesi yani bende 78-1 tertip orada acemiliğimi yaptım bizde alaydı şimdi tugay Bilecik küçük bir yerdir birtane caddesi vardır başkada bişeyi yok eğitimi ağırdır bu seni korkutmasın asker ocağına girdimi asker karavanasını yidimi herkül senin yanında halt işlesin  smileki hele birde hala söyleniyorsa zeyno marşı varki tüylerim diken diken oldu yazarken neyse fazla uzatmayayım kendine iyi bak bizden yana helal olsun sende hakkını helal et 

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Şu şehit haberlerinin geldiği günlerde, Allah'ım bu mubarek günlerin yüzüsuyu hürmetine birdaha zalimlere fırsat vermez inşallah. Sana ve tüm askerlerimizi Allah'a emanet ediyor ve hayırlı teskereler ile tekrar sevdiklerinin yanına dönebilmelerini niyaz ediyoruz.

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler. Bende şuanda Elazığda yapıyorum askerliğimi....
Sıkma canını acemilikte biraz zorlanabilirsin ama eğitimleri zevklidir...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
enginersin' Alıntı:
Hakan Bilecikli birisi olarak sana memleketimin topraklarında hayırlı teskereler almanı dilerim ben bozüyükte oturuyorum ilçesi yani bende 78-1 tertip orada acemiliğimi yaptım bizde alaydı şimdi tugay Bilecik küçük bir yerdir birtane caddesi vardır başkada bişeyi yok eğitimi ağırdır bu seni korkutmasın asker ocağına girdimi asker karavanasını yidimi herkül senin yanında halt işlesin  smileki hele birde hala söyleniyorsa zeyno marşı varki tüylerim diken diken oldu yazarken neyse fazla uzatmayayım kendine iyi bak bizden yana helal olsun sende hakkını helal et
Allah razı olsun olsun abi sağolasın :)

Benden yanada helal hoş olsun ...

thunderbolt' Alıntı:
Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler. Bende şuanda Elazığda yapıyorum askerliğimi....
Sıkma canını acemilikte biraz zorlanabilirsin ama eğitimleri zevklidir...
Sağolasın teşekkür ederim sanada hayırlı teskereler  ;)