zeki ankara
Uzman Üyemiz
hayırlı teskereler.mevlam seni ve tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Şu şehit haberlerinin geldiği günlerde, Allah'ım bu mubarek günlerin yüzüsuyu hürmetine birdaha zalimlere fırsat vermez inşallah. Sana ve tüm askerlerimizi Allah'a emanet ediyor ve hayırlı teskereler ile tekrar sevdiklerinin yanına dönebilmelerini niyaz ediyoruz.
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:hayırlı teskereler.mevlam seni ve tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.
Allah razı olsun olsun abi sağolasınenginersin' Alıntı:Hakan Bilecikli birisi olarak sana memleketimin topraklarında hayırlı teskereler almanı dilerim ben bozüyükte oturuyorum ilçesi yani bende 78-1 tertip orada acemiliğimi yaptım bizde alaydı şimdi tugay Bilecik küçük bir yerdir birtane caddesi vardır başkada bişeyi yok eğitimi ağırdır bu seni korkutmasın asker ocağına girdimi asker karavanasını yidimi herkül senin yanında halt işlesin smileki hele birde hala söyleniyorsa zeyno marşı varki tüylerim diken diken oldu yazarken neyse fazla uzatmayayım kendine iyi bak bizden yana helal olsun sende hakkını helal et
Sağolasın teşekkür ederim sanada hayırlı teskerelerthunderbolt' Alıntı:Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler. Bende şuanda Elazığda yapıyorum askerliğimi....
Sıkma canını acemilikte biraz zorlanabilirsin ama eğitimleri zevklidir...