Hala hastalığı atlatamadı..

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Arkadaşlar 2 ay önce mantar olan maviş adlı dünyalar tatlısı ilk göz ağrım olan kuşum var..
İlaç tedavisi ile gagasındaki deforme olan yerler iyileşti sonra ayaklara atladı hastalık..Orayada tedavi uyguladım ayaklarıda geçti.. Fakat mantar oolduğunda sanırım tüy dökümüne girmişti hem hastalık yüzünden hemde tüy dökümü yüzünden tüylerinin yarısı döküldü.. Boğazının altında tüyleri yok kanatlarının altında tüyleri yok.. En pahalısından gittim vitamin aldım 2 günde bir yumurta veriyorum ama boğazının altında felan tüyleri hala gelmedi.. Yaşı 1 bucuk olacak eş alıcam ama biraz daha iyileşmesini bekliyorum.. Lütfen yardım edin..

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Mantar sepicidir eş biraz beklatin.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
resim eklemeniz daha iyi cevap almanızı sağlar.benimde bir kuşum mantar yastasıydı mantarlı bölgeye kulak çöpüyle zeytin yağı sürdüm ve  her gün ağzınada bir damla damlattım. bir hafta sonra iyi sonuç aldım.

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
resim eklemeniz daha iyi cevap almanızı sağlar.benimde bir kuşum mantar yastasıydı mantarlı bölgeye kulak çöpüyle zeytin yağı sürdüm ve  her gün ağzınada bir damla damlattım. bir hafta sonra iyi sonuç aldım.
Mantar geçti tamamen .. Tüyleri döküldü mantar olduğunda hala gelmedi..