Hamile dişi muhabbet nasıl anlaşılır?

metkuy

Uzman Üyemiz
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
Ayrıca;

*) Yuvalıkta daha uzun kalmaya başlar..
*) Mürekkep balığı (Kalamar) kemiği, Mineral blok ve/veya kum tüketiminde artış olur..
*) Dışkı bölgesinde şişlik ve bu şişlikten dolayı o bölgedeki tüylerde açılma olur..
*) Dışkı miktarındaki büyüme 10 kata kadar artabilir..
+1

Kafeste dışkı tepecikleri oluşmuşsa bu yuvayı kirletmek istemeyen dişinin anne olacağının habercisidir.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Metin KUYUMCU' Alıntı:
+1

Kafeste dışkı tepecikleri oluşmuşsa bu yuvayı kirletmek istemeyen dişinin anne olacağının habercisidir.
konuyu incelerken bu yorumu gördüm. 2 çift kuşumun kafeslerinde dediğiniz gibi dışkı tepecikleri oluşuyor. Ben bunu gece hareketsiz kaldıkları için oluşturduklarını düşünmüştüm. Bunun yumurtlama dönemi ile ilişkilendirilmesi doğrumu icon_think.

metkuy

Uzman Üyemiz
tülinaydın' Alıntı:
konuyu incelerken bu yorumu gördüm. 2 çift kuşumun kafeslerinde dediğiniz gibi dışkı tepecikleri oluşuyor. Ben bunu gece hareketsiz kaldıkları için oluşturduklarını düşünmüştüm. Bunun yumurtlama dönemi ile ilişkilendirilmesi doğrumu icon_think.

Tülin hanım gece hareketsiz kaldıkları için olduğunu düşünmüyorum , kesin benim dediğim gibidirde diyemem fakat gece hareketsizlikten olan bir durum olsaydı tüm box gözlerinde dışkı tepeciklerini görmek gerekirdi , halbuki ben üretim yaptığım dönemde sadece çalışan çiftlerimde ve yumurtlama , kuluçka dönemlerinde gördüğüm bir olaydır.

metkuy

Uzman Üyemiz
Yahya SAYIN' Alıntı:
Metin bey güzel paylaşım...
Tşk ederim yahya abi , sizlerden çok şey öğrendik, dahada öğrenecek çok şeyimiz var, yeni başlayan arkadaşlara bir parça faydamız oluyorsa ne mutlu.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bir süre gözlemleyeceğim. Çiftler kızışmış durumda kurlaşma hat safada ancak hiç çiftleşmelerini ve yuvaya ilgi gösterdiğini görmedim.Umarım sadece ben görmemişimdir. :)