hamster suluk

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
muhabbet kuşlarıma otomatik kafes aldım bst kafesden sulukları aynen hamster suluğu gibi nasıl alıştırabilirim 

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
geçen sene ankaradaki fuarda bst kafesin sahibine aynı soruyu yöneltmiştim o da bana bu kuşlar doğada nasıl suyu buluyorsa kafesin içinde de suluğu bulup içer hiç olmadı suluktaki bilyaya dokunur dokunduğu zamanda akan su suluğun altındaki kaba dolar oradan içer demişti, sonuç olarak ben kafesi imkanlardan dolayı almadım sonucuda dolayısıyla öğrenemedim ama size tavsiyem şuan yaz mevsimindeyiz kuşun alışır gözüyle bakıp hamster suluğuna güvenip kuşu susuz bırakmayın kuş hamster suluğuna alışmazsa susuzluktan 24 saat içinde ölebilir yinede size kalmış

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
valla kafes üst düzey cengiz beyde çok kaliteli bi insan ama bu suluk olayını nasıl ayarlayacam bilemedim doğrusu .

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
kuşların  kafesine hem hamster suluğu as hemde normal suluklardan tak kuşların hamster suluklarıyla su içtiğini görünce normal sulukları çıkart alışmazlarsa normal suluklara çok az su koy yada kuşları biraz susuz bırak hamster suluğuna alıştır ama bu alışma süresinde kuşlarını kesin gözlemle susuzluktan ölmesinler oda olmadı hamster suluklarının ağızlarına birer parca pamuk dürt nemli olsunlar ki kuşlar orda su olduğunu bilsinler vsss

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Cengiz bey'den otomatik kafes aldım bende. Belki benim şansımdır kuşlarımdan kaynaklıdır bilemem ama. Kuşlarımı otomatik kafese attıktan 3-4 saat sonra suyu nasıl içeceklerini buldular. Otomatik kafese geçtiğim için çok rahatım.

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
kafes herşeyiyle mükemmel sadece borularda biraz hava kalmış benimkide o yüzden olabilir keşke havasını almak için borularda aparat olsa

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Kıvrık gagalı kuşlar bilyalı suluklardan nasıl su içeceklerini çok kolay öğreniyorlar.