HANEMİZİN YENİ PRENSESİ '' VİOLET '' bebeğimiz :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah çok güzel bir bebek. Tüyleri ne kadar güzel farklı bir tür mü oluyor violet demişsinizde??

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Maşallah çok güzel bir bebek. Tüyleri ne kadar güzel farklı bir tür mü oluyor violet demişsinizde??
Teşekkürler, Mehtap Hanım renk olarak violet (Menekşe) sınıfına giriyor, ırkı şov jumbo farklı değil tüyleri uzun Maşallah :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Anladım Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Ben show jumboları pek sevmiyorum ama bu çok tatlı çok güzel maşallah :)

tutsak06

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
POYRAZ
Gerçekten harika MAŞALLAH..
Hayırlı üretimler..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
YA BU JUMBOLARIN TOBİŞLİĞİ YOKMU BİTİRİYOR BENİ SÜPER DOSTUM... thumbsupbo

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Ersin AKSAR' Alıntı:
maşallah hasan hayırlı olsun. allah yavrularını da görmeyi nasip eder inşallah
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:
Maşallah harika nazar değmesin.
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
YA BU JUMBOLARIN TOBİŞLİĞİ YOKMU BİTİRİYOR BENİ SÜPER DOSTUM... thumbsupbo
Yasin YILMAZ..' Alıntı:
çok hoşmuş gerçekten hayırlı üretimler
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .

Bu minikleriminde babaları jumbo anneleri çek :)

Uploaded with ImageShack.us

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah babada çok güzelmiş. Çok sert bakışı var babanın demekki yavru ikenki tipleri sevimli sonra Ali Kıran Baş Kesen bakışı alıyor bu JUMBO lar.
İnşallah ileride bir çift edineceğim çok merağım var bu Jumbolara çok güzellermiş. AYRICA muhabbet kuşunda MOR renk en beğendiğim renk. Çok yakışmış bu ufaklığada ama hakikaten uzun geldi tüyleri büyüyünce normala dönecek yavru iken mi böyle uzunumsu oluyorlar acaba?

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah babada çok güzelmiş. Çok sert bakışı var babanın demekki yavru ikenki tipleri sevimli sonra Ali Kıran Baş Kesen bakışı alıyor bu JUMBO lar.
İnşallah ileride bir çift edineceğim çok merağım var bu Jumbolara çok güzellermiş. AYRICA muhabbet kuşunda MOR renk en beğendiğim renk. Çok yakışmış bu ufaklığada ama hakikaten uzun geldi tüyleri büyüyünce normala dönecek yavru iken mi böyle uzunumsu oluyorlar acaba?
Teşekkürler Canan Hanım, Öyle sert bakışlı olduğuna bakmayın :) çok yufka yürekli bakıcı bi kuştur, İlk defa baba olmanın mutluluğunu yaşıyor, eşi jumbo değil Çekoslavak ırkından mavi spnagle bi kuş ama bi jumbo kadarda iri neredeyse yani yavruların ilerde nasıl oalcakları hakkında kesin bişey söylemek şuan için zor, Ama her canlı küçükken sevimli oluyo işte.. Menekşe rengindeki kuşumuz uzun tüylü bi kuş o büyüdükçe daha güzel olucak kanaatindeyim, Yani normali o onun :)