B byleven Takipçi Üyemiz Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 113 Adı Levent Soyadı ACAR 26 Kas 2016 #1 Arkadaslar hangi çiftlerden nasıl yavrular aldınız bugün bir arkadaşımın çiftinden hiç alakası olmayan yavrular gordum sizinde öle değişik dediğimiz yavrular aldınız mı ?
Arkadaslar hangi çiftlerden nasıl yavrular aldınız bugün bir arkadaşımın çiftinden hiç alakası olmayan yavrular gordum sizinde öle değişik dediğimiz yavrular aldınız mı ?
R Recep Manay Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 585 Konum İstanbul Adı Recep Soyadı Manay 26 Kas 2016 #2 Levent bey renk mutasyonundan bahsettiniz sanırım, anne ve babaya benzemeyen yavrularda çıkabiliyor.
I ismail YILDIRIM Takipçi Üyemiz Katılım 29 Eyl 2013 Mesajlar 150 Konum Konya-Ilgın 14 Ara 2016 #3 Baba mavi anne yeşil renk. Yavrular opal sarıyüz mavi gri sarıyüz ve sarı laceving çıktı. Ama bu renklerinatalrında mevcut olduğunu biliyordum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baba mavi anne yeşil renk. Yavrular opal sarıyüz mavi gri sarıyüz ve sarı laceving çıktı. Ama bu renklerinatalrında mevcut olduğunu biliyordum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S Süleyman Ekinci Üyemiz Katılım 25 Nis 2016 Mesajlar 72 Konum istanbul Adı Süleyman Soyadı Ekinci 15 Ara 2016 #4 Baba Gri Spangle Anne Soluk renk parçalı gri beyaz yavrular ispirto mavi ve tarçın kanat gök mavisi
B byleven Takipçi Üyemiz Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 113 Adı Levent Soyadı ACAR 15 Ara 2016 #5 Güzelmiş şuan yumurtada aynı gri bir çiftim var bakalım benimkiler nasıl cikacak
C coleman26 Üyemiz Katılım 18 Ocak 2012 Mesajlar 55 Konum ESKİŞEHİR Adı İBRAHİM Soyadı İPAR 15 Ara 2016 #6 klasik yeşil ana ve klasik yeşil babadan 1 beyaz 2 tarçın lawring yavru aldım.
K Kerem IMK Üyemiz Katılım 22 Kas 2016 Mesajlar 67 Konum Kocaeli/İzmit Adı Kerem Soyadı Gülerman 15 Ara 2016 #7 İbrahim İPAR' Alıntı: klasik yeşil ana ve klasik yeşil babadan 1 beyaz 2 tarçın lawring yavru aldım. Genişletmek için tıkla ... Yılın şanslısı ilan ettim sizi alkisd alkisd
İbrahim İPAR' Alıntı: klasik yeşil ana ve klasik yeşil babadan 1 beyaz 2 tarçın lawring yavru aldım. Genişletmek için tıkla ... Yılın şanslısı ilan ettim sizi alkisd alkisd
B byleven Takipçi Üyemiz Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 113 Adı Levent Soyadı ACAR 17 Ara 2016 #8 anne çekinik sarı baba çekinik beyaz buda bebişler