Hangi İlacı Önerirsiniz

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Daha önce bir kaç iletimde anlattığım çok kızışkan erkeği lutino dişilerimden birinin yanına atmıştım bugün.Akşam geldiğimde dişinin çoğu tüyünün yerde olduğunu gördüm.Bölmeye baktığımda dişi kan revan içindeydi özellikle kafası yoğunlukta olmak üzere ve diğer kalan heryeri.Erkeği tekrar eski eşinin yanına attım dişinin yaraları için ne önerirsiniz

cevdet

Yeni Üyemiz
Adı
ertugrul
Soyadı
ucarcı
katran yağı hemen iyileştirir geçmiş olsun

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
katran yağını ilk defa duydum...sebebini bilmesemde yine de sakıncalı buluyorum. En iyisi böyle durumlarla hiç karşılaşmamak, anladığım kadarı ile erkeği dişinin yanına salmışsınız...yanlış burada, hiç birzaman erkek kuş dişinin kafesine salınmaz...kavga olur ve bu kavga kızışma kavgası değil de otorite kavgasıdır. Bundan sonra bu gibi durumlarla karşılaşmamak için duyarlı olmanızı tavsiye ediyorum...herzaman dişi erkeğin kafesine atılır. Dişinizin yaraları için vazelin kullanılabilir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Terramycin deri merhemi kullanabilirsiniz

cevdet

Yeni Üyemiz
Adı
ertugrul
Soyadı
ucarcı
günay bey katran yağı zeytin yağı ile katran otunun bileşmesinden meydana gelen bir ilaçtır hiç bir zararı yoktur aksine iyileştiremediği yara yoktur bu ilaç atalarımızdan kalma bir ilaçtır kırsal kesimlerde yani şehirlere uzak köylerde her evde bulunur şehirlerde aktarlarda olacağına inanıyorum başkalarına yararı olayacağına inanmasam burada paylaşmam sizde bir araştırın derim saygılar