Fatih Bahadır
Üyemiz
Merhaba arkadaşlar sizce yumurtalı veya yavrulu çift almak mı yoksa eş tutmuş çift almak mı daha mantıklı ? ( Yerini beğenmeyip yumurtaya yatmama, yavruya bakmama gibi olumsuzluklara karşı ) icon_think
Eğer tek çitle evde bakacağınız söz konusu ise 2 haftalık civarı yavrulu alırsanız, yavruların seslerine onları beslemeye yuvaya girerler. alırkende hayvanların tepkilerine dikkat edin çok hırçınlık yapan çiftlere pek yanaşmayınFatih BAHADIR' Alıntı:Merhaba arkadaşlar sizce yumurtalı veya yavrulu çift almak mı yoksa eş tutmuş çift almak mı daha mantıklı ? ( Yerini beğenmeyip yumurtaya yatmama, yavruya bakmama gibi olumsuzluklara karşı ) icon_think
ben yemın içine karıştırıyorum , bence 1 agız yavru almış genç güzel bi çift alman iyi olabilirFatih BAHADIR' Alıntı:Arkadaşlar yeni konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim nijer tohumu aldım alığım adam başka bir yemliğe koy dedi ama forumda yemlerine 1 çaykaşığı karıştırılması gerektiğini duymuştum hangisi doğrudur ?
bence yavruyken almak daha mantıklı..Fatih BAHADIR' Alıntı:Merhaba arkadaşlar sizce yumurtalı veya yavrulu çift almak mı yoksa eş tutmuş çift almak mı daha mantıklı ? ( Yerini beğenmeyip yumurtaya yatmama, yavruya bakmama gibi olumsuzluklara karşı ) icon_think