Hangi şekilde kuş almak daha mantıklıdır

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Merhaba arkadaşlar sizce yumurtalı veya yavrulu çift almak mı yoksa eş tutmuş çift almak mı daha mantıklı ? ( Yerini beğenmeyip yumurtaya yatmama, yavruya bakmama gibi olumsuzluklara karşı )  icon_think

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
yerini yadırgama olayı genelde olur ama illakide olacak dıye bırsey yok.
Ama yinede hayvanları heba etmemek adına bence saglıklı bır cıft kus daha mantıklı.

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Arkadaşlar yeni konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim nijer tohumu aldım alığım adam başka bir yemliğe koy dedi ama forumda yemlerine 1 çaykaşığı karıştırılması gerektiğini duymuştum hangisi doğrudur ?

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Nijer tohumu kuşlara fazla verildiği taktirde havyanları tüy değişimine sokar, formdaki gibi yemliğe bir çay kaşığı eklemen yeterli olacaktır.

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Fatih BAHADIR' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar sizce yumurtalı veya yavrulu çift almak mı yoksa eş tutmuş çift almak mı daha mantıklı ? ( Yerini beğenmeyip yumurtaya yatmama, yavruya bakmama gibi olumsuzluklara karşı )  icon_think
Eğer tek çitle evde bakacağınız söz konusu ise 2 haftalık civarı yavrulu alırsanız, yavruların seslerine onları beslemeye yuvaya girerler. alırkende hayvanların tepkilerine dikkat edin çok hırçınlık yapan çiftlere pek yanaşmayın

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
bence 6-7 aylık daha önce yavru alınmamış genç kuşlar alman senin için daha hayırlıdır

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Fatih BAHADIR' Alıntı:
Arkadaşlar yeni konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim nijer tohumu aldım alığım adam başka bir yemliğe koy dedi ama forumda yemlerine 1 çaykaşığı karıştırılması gerektiğini duymuştum hangisi doğrudur ?
ben yemın içine karıştırıyorum , bence 1 agız yavru almış genç güzel bi çift alman iyi olabilir

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Fatih BAHADIR' Alıntı:
bence yavruyken almak daha mantıklı..

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Eğer sabırlı biri iseniz kusu 2-3 aylık kaliteli kuşları alıp 6-7 aylık oldugunda ese atabilirsiniz nijer ise yaz aylarında mümkün olduğu kadar az kullamak onun yerine kizistirmak amaçlı yeşil nane verebilirsiniz mesela

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
Bence de en güzeli yavrudan anaç hazırlamak. Çünkü damızlık alınca birbirlerini beğenmeme ya da anlaşmama sorunları oluyor. Bunun için en güzeli yavruyken salmada anlaşan 2-3 aylık yavrulardan seçmek çok daha mantıklı.