hangi vitamini vermeliyiz

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
selamlar . muhabbet kuşları halsizleştiği zaman veya sürekli uyudukları ve az yem yeme gibi davranışları geçiren bir vitamin varmıdır. yani hanggisi (  A , B, C, ) VS. erkek kuşum ve diğer çiftimdeki dişi kuşum sürekli uyuyor ve az yem yiyor.  saygılar..

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
BEYLER ÇOK ACİL HEMEN ALMAM LAZIM KUŞLAR HALSİZLEŞTİ . CANLANDIRICI BİR İLAÇ İSMİ YOKMU .

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Berkan ŞENOL' Alıntı:
selamlar . muhabbet kuşları halsizleştiği zaman veya sürekli uyudukları ve az yem yeme gibi davranışları geçiren bir vitamin varmıdır. yani hanggisi (  A , B, C, ) VS. erkek kuşum ve diğer çiftimdeki dişi kuşum sürekli uyuyor ve az yem yiyor.  saygılar..
Az yem yemesi hayra alamet değil. Kuşunuz zayıfladımı yani gögsü jilet gibi oldumu? Tüy kabartması varmı ? Bir resim koyabilirsen iyi olur. Vitamin olarak süpervit forte olabilir. Geçmiş olsun.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
üstad pardon yem yemesi normalmiş sadece sürekli uyuyor. yanına dişi koydum gene uyuyor yeşillik verdim biraz. dışkısıda normal . vitamin olarak  SPELL BIRDS marka vitamin aldım. kırmızı renkte sularına koydum umarım düzelir. sizin önereceğiniz birşey varmıdır. yada sizin kuşlarınızda böyle bir durum varsa ne yapıyorsunuz. şimdiden teşekkürler Saygılar . .

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
Dostum simdilik inorganik ilaçları kullan ama kuşun eski sağlığına kavuştuğu zaman organik besinleri eksik etme muhabbet kuşlarının vucudunun çoğunlu proteinden meydana gelmektedir. Protein eksik etme...